tropem_misia1 19.01.10, 08:58 takiej prawdziwej? co daje szczęście i daje spokój? Tak ,oto ona ,popatrzcie drodzy.. a łezka Wam się zakręci w oku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znavvca Re: chcecie miłości 19.01.10, 13:34 Kiedyś psa i kota miałem Ino koty się zostały Dziś do tego rybki doszły Bez uwagi na ich koszty Sumy małe i skalary Widzę je przez okulary Pływają se w tę i nazad Dno szorują głaz do głaza Odpowiedz Link
azaheca Re: chcecie miłości 19.01.10, 23:26 Już tylko kwiatki w domu zostały niedawno odszedł Rudzielec mały serce me z wolna pokrywa lód może na wiosnę zdarzy się cud? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: chcecie miłości 19.01.10, 23:56 To nie zaduszki ale się podzielę Lepiej że pies odszedł przed właścicielem Odpowiedz Link
azaheca Re: chcecie miłości 20.01.10, 00:37 Pewnie że lepiej,temu nie przeczę ale po kątach cichutko beczę o miłości się zaczęło więc się nie dziw że mnie wzięło... Odpowiedz Link
alice0553 Re: chcecie miłości 20.01.10, 09:05 Jestem dzisiaj niewyspana bo o szóstej wstałam z rana kot o swe śniadanie prosił i za włosy mnie tarmosił teraz bestia najedzona śpi rozkosznie rozwalona a ja ziewam,mimo kawy ale przecież nie ma sprawy. Odpowiedz Link
scand Re: chcecie miłości 20.01.10, 11:34 Bestia z rana nie nażarta mam nadzieję tego warta żeby dlań wstawac o świcie budować mu komfort-życie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: chcecie miłości 21.01.10, 12:14 Na inne forum wczoraj zajrzałam i fajny filmik tam obejrzałam główną artystką śliczna koteczka wabi się Majka (jak dziewczyneczka) jej panią nasza znajoma miła ta, która wątek ten założyła pani się martwi,bo kotka chora musiała zabrać ją do doktora miejmy nadzieję,że to przeminie i się polepszy kociej dziewczynie. Odpowiedz Link
azaheca Re: chcecie miłości 22.01.10, 00:17 Niech kołysankę mruczy kocicy albo zajęczy jak galernicy którzy wiosłami fale młócili jest coś na rzeczy,wytrwali byli.. Odpowiedz Link