azaheca 06.07.07, 11:38 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 13:01 Jako pierwsza się wyżalę, bo to się nie mieści w pale, że za dobre swe intencje dostałam złe referencje. Reportaż w gazecie przeczytałam, na jego podstawie wierszyk napisałam na pewnym forum się ukazał lecz podobno kogoś obrażał i został wyrzucony choć milczał ten obrażony. Oto" wierszyk paskudny i w odbiorze trudny" jak go oceniła pewna pani (miła?) Przeczytałam dziś w gazecie, że grasuje w internecie facet, który się przedstawia, że jest Mario i umawia z kobietami się w plenerze potem je do auta bierze i wywozi gdzieś do lasu, a tam nie robiąc hałasu gwałci owe naiwniary (z wpychaniem do ust fujary) Siedem kobiet się przyznało, że z nim do czynienia miało inne jednak milczeć wolą zawstydzone swoją dolą. Uważajcie zatem panie na takowe podrywanie, bo Mario jeszcze nie siedzi i być może już was śledzi. A pseudonim, czy wierzycie wybrał sobie ów gwałciciel taki jak Mario z pewnego forum. Może z tego być horrorum. Odpowiedz Link
azaheca Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 13:36 nic zdrożnego tu nie widzę tę adminkę wręcz wyszydzę a czytanie ze zrozumieniem? czyżby w szkole była leniem? to reportaż jest po prostu napisany w formie postu a i rym jest doskonały to nie zwykły wierszyk biały kiedy braknie ci talentu nie rób proszę ty zamętu ale prozą sobie pisz przecież z ciebie szara mysz co do rymów się dorwała władzy tak zasmakowała że użyła swych nożyczek byś bolesny miała prztyczek wielkim czuła się zwierzęciem a jest zwykłym beztalenciem... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 14:05 A moja "ofiara" rzekoma równo robi ją w balona. Teraz nie ma już z kim gadać musi sobie odpowiadać jeden nick stawia pytanie drugi odpowiada na nie trzeci robi oczy słodkie, a czwarty zgrywa idiotkę. Pani się cieszy, że frekwencja zwyżkuje a za 10 osób tam jedna rymuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 14:32 pisze rymy strasznie marne momentami wręcz koszmarne czasem wcale nie rymuje a więc forum podkopuje jego święte założenia troll bezczelnie sobie zmienia przecież trudno go wyrzucić i netowy żywot skrócić dość fajnego przecież fora zalecana więc pokora czas do trolla się przymilić no i kornie się pochylić stulić uszy,zamknąć oczy niech się dalej forum toczy... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 15:09 No i troll spisał się dzielnie króluje tam niepodzielnie. By zamydlić pani oczy marne rymy w forum tłoczy (a my wiemy doskonale, że pisać potrafi wspaniale) więc po to te kiepskie rymy, żeby nie było zadymy, że jedna osoba je płodzi. A zresztą, komu to szkodzi! Pani nawet sprawdzała czy mu się nabrać dała, ale to lis jest cwany nie będzie przyłapany. Odpowiedz Link
azaheca Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 15:36 Co otwiera netu bramy? otóż hakerskie programy! piszesz niby z końca świata (wizytujesz swego brata) opisujesz to i owo jak jest tutaj odlotowo.. cudzym hasłem się logujesz całe fora okłamujesz! a jeżeli ktoś cię zrazi to na karę się narazi i rozwalisz forum znane tak to będzie wykonane! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 15:47 Tamto forum jest bezpieczne, rozwalanie niekonieczne bo trolla nie demaskują, jego nicki tam brylują on będzie nadawał ton, przeciwniczki poszły won. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 19:37 Ale wpadki ma "nasz" troll śmiech mnie skręca, kurde moll spójrz na wątek "podróże" przeoczenie to duże, że w dwóch postach nieboraczek wstawił specyficzny znaczek znaczek ten sam, nicki dwa adminka się z pyszna ma. (o ile tak bystra była i wpadkę zauważyła) Odpowiedz Link
azaheca Re: Antidotum na głupotę... 06.07.07, 21:18 jeśli wpadkę zauważy to się na nic nie odważy bo swe forum całkiem zniszy nawet mysz tam nie zapiszczy dajmy spokój prowincjuszce nie trzymajmy jej na muszce bo to nie jest godny temat na następny nasz poemat.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Antidotum na głupotę... 07.07.07, 15:06 To ma myszka kolorowa (no i słaba moja głowa) mały pościk wywaliła zaraz potem się trudziła jak ten wierszyk znów przywrócić i Alice tym nie smucić nic już teraz nie pomaga bo netowa ja łamaga może sobie go przypomnę to nie dzieło wiekopomne ale raptem rymów parę chyba zadam sobie karę i dywany dwa wytrzepię później kawą się pokrzepię wierszyk na forum przyszpilę będzie widać go na milę.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę...myszka 07.07.07, 16:09 Na forum dziś ktoś buszował i fajny wierszyk skasował zapewne to myszka mała na śniadanie go schrupała. Oj ty myszko,łakomczuchu nieżle ci burczało w brzuchu bo literka po literce wpierdzieliłaś wątku serce. Nabawisz się niestrawności gazy rozniosą wnętrzności lepiej więcej nie rób tego i zjedz sobie coś zdrowszego. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Antidotum na głupotę...myszka 07.07.07, 16:14 Tajemnica się wydała kim jest nasza myszka mała Azaheca się bawiła własny wierszyk wywaliła i jeśli go nie przywróci to Alice się zasmuci. Odpowiedz Link
alice0553 myszka 07.07.07, 09:33 Na forum dziś ktoś buszował i fajny wierszyk skasował zapewne to myszka mała na śniadanie go schrupała. Oj ty myszko,łakomczuchu nieżle ci burczało w brzuchu bo literka po literce wpierdzieliłaś wątku serce. Nabawisz się niestrawności, gazy rozniosą wnętrzności lepiej więcej nie rób tego i zjedz sobie coś zdrowszego. Odpowiedz Link
azaheca Antidotum na głupotę... 07.07.07, 11:01 wpisuj swoje myśli złote coś cię wkurza lub porusza? niech da wyraz twoja dusza a właściwie klawiatura jak nie lubisz tego szczura lub jak złości cię idiotka że aż użyć musisz młotka aby głupio nie gęgała a nauczkę nim dostała... Odpowiedz Link
alice0553 myszka 07.07.07, 14:24 Tajemnica się wydała kim jest nasza myszka mała Azaheca się bawiła własny wierszyk wywaliła i jeśli go nie przywróci to Alice się zasmuci. Odpowiedz Link
azaheca Antidotum na głupotę... 07.07.07, 17:30 wpisuj swoje myśli złote coś cię wkurza lub porusza? niech da wyraz twoja dusza a właściwie klawiatura jak nie lubisz tego szczura lub jak złości cię idiotka że aż użyć musisz młotka aby głupio nie gęgała a nauczkę nim dostała... Odpowiedz Link
gryfna_frelka ##!!??//\\ 16.07.07, 23:42 Co u licha? Tu też można spotkać admina? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48377&w=65459745 Odpowiedz Link