alice0553 Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 01:29 Nie chcę Frelki obgadywać lecz nie trzeba tu zgadywać, że do Bronka miętę czuje często u niego rymuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 01:39 Jeśli Bronek to przeczyta lub nie daj boże jego kobita no to zacznie się zadyma może miłość to powstrzyma? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 21:48 Frelka Bronka zagaduje ze słów śląskich przepytuje (chociaż linki podał Bronek) ona ćwierka jak skowronek wciąż wyciąga nowe słowa (a o nich w słowniku mowa) tak się zagalopowała, że cały wątek zapchała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 22:10 Skoro Frelka nasza cwana mocno w Bronku zakochana to i posty nowe płodzi tym sposobem go uwodzi Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 22:11 Niych i na tym forum rośnie Tako szkryfna se radośnie Rym pociecha zowdy niesie Nawet jak ktoś wiela drze sie. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 22:27 Czy tu kto wyciął mój rym, że ja w kochaniu się właśnie wiodę prym? Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 22:34 Wycięłyście wiedźmy z Bombaju, o moim obecnym kochaniu. Było o iskrach w spojrzeniu. To się nie rodzi na kamieniu. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 23:33 Wciep se go na forum fraszki Bez wycinki tam igraszki. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 23:43 Frelka tu podnosi lament i na forum sieje zamęt isry w oczach w innym wątku umieściła od początku "Najtrudniejsze są poranki" niech tam szuka swej paplanki. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy się Frelka podkochuje? errata 18.07.07, 23:45 W słowie iskry k się zjadło, ale trudno, już przepadło. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 23:49 w twoim poście są trzy szóstki (666) dajże sobie ty kapustki a naprawdę daj se siana i nie przejmuj się kochana! choć to cyfra jest szatana! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy się Frelka podkochuje? 18.07.07, 23:55 Egzorcyzmom trza we Necie? By sie zdało tako przecie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 19.07.07, 00:18 Chyba trzeba się naradzić egzorcystę tu sprowadzić... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy się Frelka podkochuje? 19.07.07, 00:30 Jeśli niefart Wam przynoszę natychmiast się stąd wynoszę nie chcę,by to forum-cud opanował diabli ród. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 19.07.07, 00:38 Nie ma nerwów przecież o to zagraj może jutro w lotto? gdy potrójnie ci wypłacą to odpalisz lada co? a więc czekam na trzy szóstki w mych kieszeniach smętne pustki..;-((( Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 19.07.07, 00:43 gryfna_frelka napisała: > Wycięłyście wiedźmy z Bombaju, > o moim obecnym kochaniu. > Było o iskrach w spojrzeniu. > To się nie rodzi na kamieniu. =============== Nic nie wycięły wiedźmy z Bombaju ty lepiej Frelka wracaj do kraju spakuj koronę,pamiątki kup a na lotnisku się nie zgub.. Odpowiedz Link
liczili Re: Czy się Frelka podkochuje? 04.08.07, 08:19 Wczoraj wieczorem gg skasowałam bo czytać głupot nie chciałam siliły się niektóre panie na bzdur pisanie mnie obrażanie Podobno tylko dwie osoby znały ten numer pewnikiem mnie ktoś wyciął numer Założyłam wiec dawno temu inne gg,tak na zachęte diabeł mi w tym pomagał pewnie myślał ze złowi na nie swoje koleżaneczki z beczki Długo nie czekał dialice do smoły siarki ciągną on też pewnie o czymś marzył mnie się nic nie kojarzy Podaję wam teraz to gg Zobaczcie same czy kłamie Nie wiem tylko kto odpisze diabł ma swoje sposoby na z kobietkami amory. 6663021 nasze gg Odpowiedz Link
cymanon Re: Czy się Frelka podkochuje? 04.08.07, 08:52 Ale Ty ponoć jesteś słusznej postury. Poradzisz więc sobie z niejednym diabłem ponurym. Odpowiedz Link
liczili Zobaczymy:)) 04.08.07, 09:12 On już mój kumpel jest Jednak cięzko pokonać Rokicie Smętka Smętek dręczy ludzi jednak niech się nie łudzi Rokita go dopadnie i utopi w bagnie! Odpowiedz Link
cymanon Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 09:44 Liczili się zdrowo rozhuśtała. Brakuje, by na trampolinie skakała. Odpowiedz Link
liczili Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 10:02 może chcesz ze mną się huśnąc Chyba nie jest Ci żal? jak co!to na trampoline wal sama sobie chcesz poskakać? nie ma tak dobrze Tak wysoko skakałaś ze aż w chmurach grzebałaś! Odpowiedz Link
cymanon Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 10:54 Do chmur jeszcze nie doleciałam. Żałuję, bo Ciebie Tam nie spotkałam. Ale wszystko przed nami, czasu jest wiele. Może to stanie się w najbliższą niedzielę? Odpowiedz Link
azaheca Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 11:19 W kim podkochuje się ta Frelka? chyba bliższa jej butelka... dziwne rzeczy tu piszecie czy nam także opowiecie o co tu właściwie chodzi może romans nam się rodzi? Odpowiedz Link
cymanon Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 11:32 A czy na romans ma kto dziś czas? gdy tyle uciech wkole nas? Odpowiedz Link
liczili Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 11:35 W niedziele to ja będe w kościele pomodlę się o zdrowie. przeziębiłam się okrutnie pewnie dlatego tak gadam butnie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 12:01 A cóż tu Aza insynuuje Cymanon z Liczi razem paruje? toż to kobietki są z krwi i kości chyba nie lubią z sobą miłości? Odpowiedz Link
azaheca Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 12:07 Ależ nic nie imputuję tylko troszkę kombinuję.. mam dwa yorki do strzyżenia sporo czasu do myślenia... jak nowego coś wymyślę to wam nowy pościk wyślę Odpowiedz Link
liczili Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 12:18 Na dziś już dość mojej chwilki czas mnie się zbierać na godzinki! Romansów tu nie wietrzcie przecież to wy się tu najwięcej miłujecie o czym same najlepiej wiecie Odpowiedz Link
azaheca Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 17:40 Wy,to znaczy kto? czy o Cykutę tobie szło? chyba godzinki już odmówione pora na party teraz szalone gdzie Liczli dziś się wybiera? może rozegra partię pokera? Odpowiedz Link
djapanazy Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 17:47 Ona! Pokera! nawet na bank nie ma. A poza tym,Ona nie ma humoru. W pokerze mina być musi wyciosana jak z marmuru. Odpowiedz Link
azaheca Re: Zobaczymy:)) 04.08.07, 17:53 Zagrać może tylko Cykuta (czy nie zostanie wcześniej otruta?) ona z marmuru przecież wykuta chyba,że nick jej to zwykła poruta.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy się Frelka podkochuje? 04.08.07, 17:44 liczili > 6663021 nasze gg ====================== Co oznacza to nasze gg? czy ktoś jeszcze o nim wie? podaję gg teraz tu swoje i o wynik się niepokoję.. gg 3647665 Odpowiedz Link