azaheca 16.10.07, 19:31 na wszelki wypadek piszę to gdyby komuś mnie tu brakowało i się kiepsko rymowało lecz się chyba tak nie zdarzy kto to w końcu zauważy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Jutro rano jadę na grzyby 16.10.07, 20:43 Weź ze sobą kompas jakiś by nie było znowu draki że zbłądziłaś w ciemnym lesie bo kto grzybów nam przyniesie? Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 16.10.07, 20:56 Ja te lasy dobrze znam tam praktykę wielką mam w grzybków wielu znajdowaniu oraz drogi zagubianiu..;-( kiedyś do matecznika nawet trafiłam cała ze strachu się spociłam kłusem pobiegłam w kierunku drogi i nie patrzyłam wtedy pod nogi spod stóp prawdziwki wyrastały i ze śmiechu robaczywiały Odpowiedz Link
al.1 Re: Jutro rano jadę na grzyby 16.10.07, 21:45 Czy grzyby dobrze zbiera się w środe? Czy w tym lesie będziesz mieć wygodę? Czy spotkasz Czerwonego Kapturka? Czy będzie to z bajeczki powtórka? A może napotkasz myśliweczka? I dasz mu chleba i masełeczka? www.youtube.com/watch?v=LI8DAPDo-OE Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Jutro rano jadę na grzyby 16.10.07, 21:57 Gdy dwa drzewa w lesie Aza kompas niesie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 16.10.07, 21:58 Jak pięknie te Japonki grają pewnie do lasu chęć pójść mają spotkają tam pewnie też myśliweczka i zauroczy go Japoneczka gdy czerwony kapturek włoży ten widok nawet wilka położy.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 17.10.07, 20:32 Wróciłam jednak i nawet z grzybami szczególnie opieńków dwoma koszami maślaków były pola po prostu rosły nawet według wzrostu tylko niestety to robaczywki tak jak latem pierwsze śliwki teraz straszna robota mnie czeka ale aza nie narzeka bo właściwie to bardzo lubię marynatami zimą się chlubię Alice grzybków doczeka się opieńków miodowych sobie zje Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jutro rano jadę na grzyby 17.10.07, 23:12 Azaheca grzyby czyści o wierszykach dziś nie myśli znów olszówek nazbierała i się będzie podtruwała? Odpowiedz Link
kaszalot-net Komu dzwonią, temu dzwonią...... 17.10.07, 23:46 Droga Alic Z tego co tu Aza pisze To wydaje teraz mi się Będziesz grzybki te testować Nie wolno Ci protestować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 17.10.07, 23:48 A gdzie dzisiaj się szwendałaś? forum trochę zaniedbałaś wpisów jest zaledwie kilka u mnie dzisiaj każda chwilka jest po brzegi wypełniona jam grzybami obłożona;-( ale olszówek dziś nie zbierałam bo na opieńki wielką chęć miałam teraz właśnie je blanszuję ich aromat piękny czuję ale te większe chyba zasolę i z wolna soczek puszczać pozwolę.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 00:02 Ja się wcale nie szwendałam imieniny oblewałam 16-tego Misia było ale dziś się wódkę piło. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 00:04 Ale baty Dawniej były tak od taty. Buzi,buzi na dobranoc Coś by się tez zdało na noc. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 00:13 O czym Kaszalot na noc to marzy? może we śnie coś się wydarzy jakaś blondi z silikonem albo paw dumny z pięknym ogonem.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 00:13 Już Kaszalot w sen odpływa kogoś do łóżeczka wzywa śpi z panią Kaszalotową czy też woli wyborową? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 07:34 Kaszalot gdy zasypia Tuląc do poduszki Szepcze czułe słowa Niby...w Kwaśniewskiej uszki. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 10:20 O Jolancie marzysz skrycie? ona z Olkiem dzieli życie nie spojrzy na Kaszalota Twe nadzieje to głupota. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 11:24 E tam, czemu zaraz głupota może nie dołuj tak Kaszalota szczere uczucie to straszna matnia nadzieja umiera przecież ostatnia..;-( Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 16:12 Ależ droga Alic Weź Ty sobie Olka Bardzo dobrze zrobisz Mnie zostanie Jolka Odpowiedz Link
azaheca Re: Jutro rano jadę na grzyby 18.10.07, 16:34 Kaszalot w starszych paniach gustuje? młodych panienek nie bajeruje przecież te starsze wymagające także o życiu więcej wiedzące wymagają wielkiego starania kochać się w Jolce nikt nie zabrania ja bym jednak rozsądna była na inny obiekt się przerzuciła.. Odpowiedz Link