amoralny_wierszokleta 22.10.07, 11:12 Ach gdzie gospodyni nasza, forum westalka tego Czy śpi ze swoim kochankiem w pościeli kolorowej A może zajęta jest w obsłudze wojownika jego I to jest powodem sytuacji nowej ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 22.10.07, 12:28 Wojownika....powiadasz pod nowym nickiem głupoty gadasz dużo fajniejsze miałeś wcielenia Mario się chyba tylko nie zmienia chociaż teraz jest lekarzem a ja o muzyku marzę Odpowiedz Link
amoralny_wierszokleta Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 22.10.07, 12:39 Wierszokleta to mój nick pierwszy, jedyny i ostateczny Od wczoraj bowiem tu bajdurzę Mam nadzieję pozostać tu wieczny Jeśli nie ,pójdę wnet pooglądać samiczki tańczące na rurze. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 23.10.07, 12:29 Tańczą Rosjanki,Białorusinki i skośnookie też czasem Chinki która ci się spodobała i napiwek duży dostała? Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 01:10 Amoralny nowy tu,ojejku!!!! waniliowego pragnę olejku jeśli nadmiar jego ma niech mi zaraz tu znać da bo mój kościec skatowany przez wielkie psiaki sponiewierany olejku pragnie jak kania dżdżu może dopomożesz mu? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 01:34 Mój kręgosłup także chory nie pomogą mu doktory wielkie łapy masażysty dają efekt oczywisty Amoralny, masaż zrób! będę wdzięczna aż po grób. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 01:47 To masażyk jest z Tunezji olejku wymaga i rąk finezji oraz emocji i oddania a nie na forach bajerowania Amoralny już się przyznał że ma olejek,nieśmiało wyznał a może jeszcze by pomasował a nie bez sensu insynuował Odpowiedz Link
zecozejak Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 29.10.07, 20:06 ach gdzie forum gospodyni czy przymierza teraz mini, by lato zatrzymać jeszcze (mając drgawki oraz dreszcze)? Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 29.10.07, 21:05 Chyba piję zbyt dużo kawki od jej nadmiaru miewam drgawki.. Odpowiedz Link
lemur-ntx Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 07:24 Ach ten Znavvca to poeta amoralny_wierszokleta ciuszki wdziewa Jadzi- Bladzi w lustro spojrzy –nie zawadzi i z miłości ledwie dycha sam do siebie czule wzdycha. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 11:18 To być musi straszny zbok do szaleństwa mały krok i powiadasz,się przebiera? zasłużone cięgi zbiera za tę śmieszną maskaradę teraz małą dam mu radę: niech za małpkę się przebierze a na pewno nas nabierze.. Odpowiedz Link
bljadzia Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 19:40 Znavvca choć jest Übermenschem Lubi słuchać gęgu gęsi Woda, szpinak lub pokrzywa Po nim jak po gęsi spływa Gąski, szczypta sobie Znavvcę Usiadł w parku on na ławce Karmi żułwie i łabędzie Bab mu z tego nie przybędzie Odpowiedz Link
bljadzia Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 19:48 Przepraszam, pomyłka Miałam na myśli "żubry" Wilk jakiś zawył tak Ty sobie, gąsko, skub ty Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:05 Bljadzia byka usadziła i się pewnie zawstydziła a więc troszkę kombinuje coś o żubrach tu rymuje.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:09 żubry w parku? co ta Bljadzia plecie? no nie wiem, chyba, że gdzies na Krecie. Odpowiedz Link
bljadzia Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:17 Byś mieszkała we Włodawie nie daleko Białowieży wiedziała byś: żubrów pełno wokół wschodniej jest rubieży Odpowiedz Link
bljadzia Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:13 żubry, łabędzie i byki gęsich szyi gimnastyki nie pomogą wam ze Znavvcą nadczłowiectwa wykonawcą Odpowiedz Link
znavvca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:29 Bljadziu, daj że ludziom spokój! Byki siejesz i niepokój W wir przepastny wciągasz mnie Z żóbrem, żułwiem, łaben-dziem Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 30.10.07, 20:48 znavvca napisał: > > > > Bljadziu, daj że ludziom spokój! > Byki siejesz i niepokój > W wir przepastny wciągasz mnie > Z żóbrem, żułwiem, łaben-dziem > ...oraz małymi małpiatkami może pofigluj sobie z chłopcami co oczy mają jak lemury ogromne takie,nie drapią skóry sobie zawzięcie są jeszcze tacy,czy masz pojęcie? > > Odpowiedz Link
znavvca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 08:32 lemur-ntx napisał: > Ach ten Znavvca to poeta > amoralny_wierszokleta .... Oj, niestety... starczy nam tu spojrzeć wstecz czytać wpisy "wierszoklety": /.../ Porównywać nie ma co Szyku, rytmu, niciewooo. Co do reszty, zignoruję... Asertywną miałaś być, a nie żygać, pluć i wyć Odpowiedz Link
lemur-ntx piękne rymy 31.10.07, 09:23 Znavvco- ach! Twe rymy cudne wszyskich innych- to paskudne. Odpowiedz Link
znavvca W każdym razie własne 31.10.07, 09:32 Zejdź że ze mnie Ty paskudo Swędzi mnie po Tobie udo Niedość Bljadzia się mnie czepia Jeszcze Ciebie brakło, lepia Odpowiedz Link
lemur-ntx paskudy 31.10.07, 10:22 Oj kiedyś bywało bywało że po Tobie mnie swędziało jesteś wszak na prowadzeniu masz pięć gwiazdek w paskudzeniu. Odpowiedz Link
azaheca Re: paskudy 31.10.07, 11:25 Na pchełki frontline się stosuje i żadna weszka humoru nie psuje mogą zaraz was tym spryskać po co pchełki ciągle iskać? Odpowiedz Link
znavvca Re: paskudy 09.11.07, 14:47 Bzdury piszesz że, Lemurze ślepyś że, choć oczki duże Paskudzenie nie m'a wprawa Innych małpiąt to zabawa Pięć mi gwiazdek przypisujesz sam za nickiem wszakże knujesz gdzie odwaga Twoja jest? puste frazy, pusty gest? Nie przypisuj więc mi sam Bzdurów, które pisze cham tamtamtaaara, tam tam tam... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 18:28 Ja belferskie mam nawyki wyłapuję Znavvcy byki z ortografią masz problemy rzygać przez er zet piszemy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 31.10.07, 21:42 Ja to także wyłapałam na mozillę namawiałam błędy podkreśla na czerwono piszesz jak w szkole uczono.. Odpowiedz Link
lemur-ntx -jeszcze o rzyganiu 31.10.07, 22:20 Gdy żyrafa się chwaliła Że najlepsza długa szyja A zajączek będąc draniem Spytał A jak to jest z rzyganiem Odpowiedz Link
azaheca Re: -jeszcze o rzyganiu 31.10.07, 23:14 Wierszyk jest fajny,nawet bardzo czy ortografią zajączki gardzą? Odpowiedz Link
znavvca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 15:14 Nie wiedziałem, że rzyganie Przez er-zet, me drogie panie W świecie mym się wymiotuje Gdy mdłość nagła zakiełkuje Bljadzia wiem, że "pawie pasie" Zapomniała wszak o klasie Więc przeoczcie me "żygnięcie" Temat dobry na okręcie Gdy sztorm dziki łajbą kiwa A podłoga w sztormie krzywa Wtedy rzygać się zachciewa Rzygać tylko, a nie śpiewać Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 16:26 Pirenejski pasterski pies silna bestia,prawie bies w łazience zrobił mi demolkę z wysiłku ciągle mam w boku kolkę zwalił szafkę z kosmetykami to był tajfun albo tsunami na wystawę się wybiera swoim panem poniewiera a piesio wielkie ma gabaryty i temperament niespożyty oby się więcej u mnie nie zjawił innym groomerom przyjemność sprawił..;-((( Odpowiedz Link
znavvca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 16:41 Foksterierka pieska miałem Sam groomerem byłem ja Strzygłem, myłem, szczotkowałem Raz zaciąłem w ucho psa Teraz psina już nie żyje Stos kudełków w słoju mam Mól od kudłów tych nie tyje Spokój duszy psiny tam Koty dwa teaz tu rządzą W gospodarstwie małym mym W tą i nazad w nocy błądzą Po psie został tylko dym Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 18:43 Dymem chatkę Ci owiało boś skremował jego ciało teraz koty spać nie mogą bo są przepełnione trwogą że też skończą jak ta psina stąd błądzenia ich przyczyna. Odpowiedz Link
bljadzia Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 18:58 Może i tak, tak i może Kiedy ranne wstaną zorze Po tej nocy tak odległej Nic nikomu nie pomoże Tylko krematorium cegła Taki los już nasz ogólny śmireci psa, człowieka, kota Los to taki u nas wspólny Pieca żar, odchłani wrota... Odpowiedz Link
znavvca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 19:50 Koty nocne wszak stworzenia Nic dziwnego więc-że w tym Łażą w nocy do znudzenia żaden im nie straszny dym Psa popioły w urnie stoją Stróże tam pilnują go Kudły, jak mówiłem, w słoju Diabły odstraszają zło Nie zamerda on ogonem Nie poprosi o swą smycz Nie popędzi już zagonem Zgasł na zawsze życia znicz Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach gdzie gospodyni nasza ? 09.11.07, 22:44 Przecież jest już po Zaduszkach wy o śmierci i psach w puszkach makabreski tu piszecie tuż przed snem mnie dołujecie moja Ruda już staruszka czeka ją niebawem puszka może zmieńcie tematykę na jedzenie lub muzykę? Odpowiedz Link