azaheca 07.12.07, 02:15 "Ważniejszych za moją sprawą pogotowie odwoziło"-film "Każdemu wolno kochać" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znavvca Re: Zabawne inwektywy 08.12.07, 11:58 Co się stało, Azo droga? Post ten łamie forum prawo Nie ma rymu ani słowa Prozą pisać jest tu tabu! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Zabawne inwektywy 08.12.07, 12:13 I ja Znavvcy przyklaskuję bowiem rymu tu nie czuję określone są zasady post bez rymu? nie da rady! Odpowiedz Link
azaheca Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 00:52 Macie rację,moi drodzy trzeba trzymać rym na wodzy nawet kiedy spać się chce sprawdzić co w "wysłanych"je... pościk jakoś mi urwało a dopisać się nie chciało więc przyznają,moja wina lecz senności to przyczyna Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 09:12 Azo Ty tu nie przekręcaj I sennością nie wykręcaj Jak tu kliknąć mi się chciało Dobrą wódką zaleciało Odpowiedz Link
azaheca Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 12:13 Ja nie pijam wcale wódki no może piwa kufelek malutki.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 12:18 No to napisz –prosto wal Jak osiągasz dalszą dal Odpowiedz Link
azaheca Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 12:26 kaszalot-net napisał: > No to napisz –prosto wal > Jak osiągasz dalszą dal ...oczywistą oczywistość jak zachować rymu czystość... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Zabawne inwektywy 09.12.07, 14:06 Dalsza dal jest osiągana Strefa Azie to nie znana Meny wiedza już to z lotu Bo to strefa jest odlotu Od gatunku co zażyje Lub od tego co się pije Aza w odlot to nie wchodzi A więc nie wie o co chodzi Bo porządna to dziewczyna Gdzie się jeszcze taka trzyma Odpowiedz Link
znavvca Pivvkooooo... 09.12.07, 12:26 Jakie piwo? Może Falcon? Może Norrlands Guld złocisty? Może Żywca i na balkon? Może Lech klarowny czysty? Może Tuborg lub Heineken? Może Carlsberg ten zielony? Może Budweisera bekę? Może butelkę Corony? Odpowiedz Link
azaheca Re: Pivvkooooo... 09.12.07, 14:39 Nade wszystko Lecha cenię swego gustu już nie zmienię dla mnie Żywiec jest za ostry to jest piwko dla mej siostry widzę Znavvstwo piwa wielkie wypijemy dziś kropelkę? Odpowiedz Link
znavvca Re: Pivvkooooo... 09.12.07, 14:51 Bardzo chętnie! Przy niedzieli Kufelek se piwka strzelim Ja najbardziej lubię Newskie Z Petersburga piwo szewskie Odpowiedz Link
azaheca Re: Pivvkooooo... 09.12.07, 14:58 Ja dzisiaj niestety jeszcze pracuję wieczorkiem dopiero piwka skosztuję a ruskie piwo mi nie pasuje za bardzo słodem coś zalatuje.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Pivvkooooo... 09.12.07, 15:19 Ja więc już za wczasu zacznę Popijać swe pivvko smaczne Ty dołączysz nieco później Będzie nam po pivvku luźniej Odpowiedz Link
azaheca Re: Pivvkooooo... 10.12.07, 00:27 Co z tym piwkiem drogi Znavvco daj nam info tu łaskawco czy cię może już uśpiło bo za mocne,ruskie było Odpowiedz Link
znavvca Re: Pivvkooooo... 10.12.07, 00:42 Ach, do piwa nie dotarłem Gdyż mielone mięso z czosnkiem Dwieście gram ochoczo zżarłem Błogą snu'm usłyszał piosnkę Dopiero się obudziłem I po nocy będę kusić Piwa nic się nie napiłem Jest na trzeźwo mój korpusik Odpowiedz Link
azaheca Re: Pivvkooooo... 10.12.07, 00:52 W mym korpusiku jest troszkę Lecha po ciężkiej pracy duszy uciecha teraz nad sobą się użalę chociaż zamiaru nie miałam wcale na lhasa apso się zgodziłam i zmiany planów poczyniłam bo zależało mu szalenie przejść szybkie u mnie odkołtunienie lhasa apso jednak mnie olał chyba na piwko pójść sobie wolał..;-( Odpowiedz Link
znavvca Re: Pivvkooooo... 10.12.07, 01:01 Więc lhasa apso niesumienny Ukradł Ci wieczór i czas cenny Na szczęście Lecha odrobinkę Zdążyłaś wcisnąć pod drabinkę Odpowiedz Link