korek1000 31.01.08, 21:25 Pewien krokodyl z nad Parany, na obiad zjadał dwa pawiany, lecz gdy usłyszał o Walentym, zapragnął także zostać świętym, od tego czasu je banany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 21:53 Mnie niestety nikt nie kocha często mówią mi wynocha czasem mówię ja,niestety ot,kapryśne są kobiety.. Odpowiedz Link
korek1000 Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 22:02 Czy to kaprys jest napewno? Czy Ty babol jest jak drewno, znaczy kłoda taka z drewna, nikt nie powie - rzecz to pewna, jeśli fajną babkę kocha, jej wynocha, jej wynocha. PS. Bez obrazy azaheco, zrymowałem sobie nieco, tak dla draki żeby było, myślę, żeś jest babką miłą. Odpowiedz Link
hizsna Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 22:16 Azo! Konkurencja Ci wyrosła. Wzięli się za krokodyla, wezmą się za osła. Ponieważ osła tu nie mamy, to powinni wrócić do mamy, Ale od nitki, do kłębka wezmą się za Twoje zwierzęta. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 22:22 Z wariatami się zadaję co zamawiam,to dostaję ja im węgiel,w zamian banana afrykańska to wymiana czasem tylko biorę w ryja to normalne,przeciem żmija.. a jak się któryś zmityguje do końca życia tego żałuje... żadna do mnie niepodobna nie tak mądra i nadobna i ta moja spolegliwość to dopiero jest szczęśliwość... czyli wad wielu nie mam wcale ciągle marzycie o ideale a ten ideał właśnie zdeptany został na zawsze już pogrzebany teraz tylko gorzej będzie małpie łapy widzę wszędzie one do was się zbliżają bananami przywabiają jak naiwny jakiś kiep to od małpy weźmie w łeb ta do klatki go zagoni i szyderczo się pokłoni.. Odpowiedz Link
hizsna Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 22:33 Dobrze, żeś o małpie wspomniała, ale dzisiaj już nie będę wierszykowała. Widziałam w Twym forum, w jakimś linku, małpę szczęśliwą jak po kieliszku. A raczej była rozrechotana, ze śmiechu to aż się pokładała. Dlaczego o tym piszę. Bo ja, chciałabym w swym życiu, chociaż raz na tydzień śmiać się aż tak. Jutro poszukam linka, to Ci pokażę, jak. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 23:43 hizsna napisała: > Dobrze, żeś o małpie wspomniała, > ale dzisiaj już nie będę wierszykowała. > Widziałam w Twym forum, w jakimś linku, > małpę szczęśliwą jak po kieliszku. > A raczej była rozrechotana, > ze śmiechu to aż się pokładała. > Dlaczego o tym piszę. > Bo ja, chciałabym w swym życiu, > chociaż raz na tydzień śmiać się aż tak. > Jutro poszukam linka, to Ci pokażę, jak. =========================================== Sama jestem zaskoczona co tam widziałaś,może gibbona? a może to był wysmukły lori coś wspominałam,Hizsna pozwoli że odyseję Maria przypomnę i Madagaskar więc także wspomnę.. • Słucha Mario opowieści, azaheca 03.06.07, 17:30 + odpowiedz to mu w głowie się nie mieści... Madagaskar to ląd rzadki bo niezwykłe ma małpiatki mieszka tu Wysmukły Lori wyleguje się do woli lub przesypia cały dzień taki z tego Lori leń! a gdy już zapada zmrok nonszalancki stawia krok po gałęziach lub cyprysach czasem głową na dół zwisa... To mój guru jest życiowy bez łamania sobie głowy co tu robić i jak żyć będę tutaj wódkę pić. Odpowiedz Link
hizsna Re: Walentynki zacząć czas 01.02.08, 00:25 Pokazałaś mi smutasa i małpiątko małe. A ja znalazłam, co moje zmysły chciały: pl.youtube.com/watch?v=zH5YCUplvmw Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 31.01.08, 23:16 Link znów sprawił mi psikusa ale ciągle jest pokusa by małpiatkę wam ukazać nad nieuctwem się nie mazać lori wysmukły Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: Walentynki zacząć czas 01.02.08, 11:33 Korek tysiąc wszedł na wątek ponad podziałami, nie wierzycie? Zatem oceńcie to sami wchodząc na Jego bloga, i dla politycznie zaangażowanych, niech to będzie przestroga. Więcej kretyńskich Wierszyków Na Walentynki __________________________________________ Się nie zbłękicił, ale do kłębka, po nici Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki zacząć czas 01.02.08, 13:35 Pewna Jolka, pielęgniarka chciała, by z nich była parka lecz on tylko koty kochał więc odmowę tak wyszlochał kiepska z ciebie jest kucharka. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 06.02.08, 22:52 Kto mi serce podaruje? ja go za to żarciem struję gdy do kina kupisz bilety ja ci odgrzeję stare kotlety ale za kolię brylantową zrobię mu pyszną zupę grzybową.. Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki zacząć czas 13.02.08, 19:44 Oddam wam dziewczyny cosik na walentyny Co przydać się może gdy macie w niedoborze Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki zacząć czas 13.02.08, 20:00 Al swoje podroby nam tutaj oddaje ten święty Walenty strasznym się wydaje wątrobę zabiera,odrąbuje nóżki na co ty założysz odlotowe ciuszki? nic z tego nie będzie,nie chcę kościotrupa co dla mnie zostanie? tylko kości kupa.. Odpowiedz Link