clooney_g 08.02.08, 21:55 Do studni z pitną wodą/ Wpadła nam ciocia Emma. Podwójny pech: zmarła młodo/ I filtrów w sprzedaży nie mma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: :) 08.02.08, 22:00 Ciocię Emmę przeżwirkować później wodę przegotować jak lekarstwo trzeba pić bo inaczej zaczniesz tyć.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: :) 08.02.08, 22:22 Ciocia Emma, kiedy żyła jadowitą babą była woda więc jest zagrożona może jadem być skażona. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 08.02.08, 22:32 Trzeba Matki się poradzić... zechce swe sekrety zdradzić? jak z tej wody jad wywabić bo inaczej może zabić ona różne sztuczki zna i dyplomów wiele ma.. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 09.02.08, 00:23 Biedna ta Matka_jadowita może porządna nawet kobita ze sobą nie może dość do ładu a więc używa tutaj jadu by na chwilkę choć zabłysnąć głupstwo napisać,trucizną prysnąć...;-( Odpowiedz Link
dyplomowana.matka towarzystwo id... 09.02.08, 10:33 nie mam kłopotów NIE MOGĘ niestety przekonać się do towarzystwa id... Odpowiedz Link
wuos_uonowy Re: :) 09.02.08, 01:19 Kto chce widzieć z tatuażem Ciotkę Emmę przed ołtarzem? Ciotki Emmy ten na plecach Obraz szpetny nie podnieca Chyba was tu nie obrażę: Dziewki, na co tatuaże!? Dbać o skórę delikatną Na tautaż niech się natną "Ciotki Emmy" różnej maści W próżnej duszy swej przepaści Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 09.02.08, 01:29 Ciotka Emma tatuaż ma czy to wywabić jakoś się da? bo w nim ołów,ciężkie metale zrobiła go ciotka w miłosnym szale a dla kogo był ten szał? kto dla ciotki urok miał na usta cisną się pytania ale niestety,to są gdybania kto ciotki Emmy zna amory i do pisania wierszem jest skory niech szybki sygnał tutaj da jak się ta sprawa z ciotką ma... Odpowiedz Link
wuos_uonowy Re: :) 09.02.08, 02:59 Emma była moim bóstwem W niej głęboko się kochałem Koniec jednak był z iskustwem Gdy tatuaż jej ujrzałem Nigdy więcej w owej Emmie Już anioła nie uwidzę Zbrodnia ta o zemstę woła Tatuażem ja się brzydzę Odpowiedz Link
madohora Re: :) 09.02.08, 10:55 Może ona w świetle świecy Chciała pokazywać plecy Piekne wzorki, blask płomienia I tatuaż wyszedł z cienia A może krosty jakieś miała i tatuażem je zakrywała?! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: :) 09.02.08, 13:59 Żadne skazy ani krosty Tylko Wuos jest zazdrosny I z wściekłości cicho beczy Kto jej wcześniej dziergał plecy. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 09.02.08, 14:36 Mnie na tatuaż naszła ochota każę wydziargać se Kaszalota.. już raz na skórze delfinka miałam ze dwa tygodnie nim szpanowałam Odpowiedz Link
madohora Re: :) 09.02.08, 14:55 Teraz to sobie przypomniałam W jakiej gazecie o tym czytałam Młode dziewczę z biustem obfitym Tam dla jaszczurki - miejce znakomite W swoich marzeniach widziała i byłaby sobie ją wytatuowała A jej rodzicielka jak to usłyszała Przez pół godziny serdecznie się śmiała Potem tak się z tego tłumaczyła że gdy piersi obwisną, gdzie dojdzie jaszczurka sobie wyobraziła... Odpowiedz Link
wuos_uonowy Re: :) 09.02.08, 17:43 Zabić gotów bym wandala Który plecy zniszczył Emmie Emma niech się trzyma z dala Wandalowi dam po gębie Z resztą co mnie to obchodzi Jeśli sobie sama dała Niech innemu widok szkodzi Innym plecom moja chwała Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 09.02.08, 20:27 Wuos_uonowy wydziargany... on też będzie nie kochany taki wielkiej miłości znak jest u Emmy też nie w smak? Odpowiedz Link
wuos_uonowy Re: :) 10.02.08, 05:13 Gdyby jeszcze na cześć Wuosa Ten tatuaż był złożony Lecz smok jakiś wzrok mój ciosał Za nic nie chcę takiej żony Wuos_uonowy to nie Krakus By ze smoczej ognia paszczy Bronić smoku dziewki smaku Ej! - Nie dla mnie taki zaszczyt Jestem dawno Emmie obcy Już od dawna zapomniany Popłynęła szukać chłopca Przez Atlantyk oceanem Na tym bajka się więc kończy Wyłożna tu pisemnie Bóg niech da, może Japończyk Przez Pacyfik miły Emmie Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: :) 10.02.08, 09:39 Emmy nie ma Więc Wuosie, czyś zachował Ku pamięci Jakieś włosie? Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 10.02.08, 21:49 Wuos ciotkę Emmę namiętnie kocha... Emma mówiła mu wynocha zostaw w spokoju me tatuaże bo grubym słowem ciebie obrażę i padły złe,paskudne słowa... tak zakończona z Emmą rozmowa co z ciotką Emmą się więc stało? kto tu opisze historię całą? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: :) 10.02.08, 22:24 Wuos Emmie, tak się zgrywał Jej TAM włoski powyrywał Ciocia Emma mu dawała Go pelisa czarowała Wuos miewa też słabostki Zamiast bzykać szarpał włoski A tu jeszcze ciągle zima Ciocia Emma włosków nima Ciocia Emma łysa będzie Wuos z włosów moher przędzie Cioci Emmie ciepło w głowę Lecz jej zimno, gdzie nie powiem Dokąd Wuos jest na haju Ciocia Emma w ciepłym kraju. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 10.02.08, 23:00 Ciocia Emma na dnie studni teraz się straszeniem trudni Wuos ze strachu robi w gacie zapomina już o stracie Emma była jego skarbem teraz tylko ciężkim garbem zapytacie:o co chodzi? Wuos się wodą nie ochłodzi bo ilekroć usiłuje zawsze w wodzie Emmę czuje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: :) 10.02.08, 23:23 Doda za to zapłaciła by w TYM miejscu goła była Wuos by to za darmo zrobił a i nieźle też zarobił na Allegro wystawione w mig by były wykupione. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 10.02.08, 23:29 Lecz nie tędy z Emmą droga ją zwyczajnie brała trwoga gdy ją Wuos tak wyskubywał bo plasterków nie używał Emmy bólu to był sprawca krótko mówiąc-Wuos oprawca! Odpowiedz Link
alice0553 Re: :) 11.02.08, 00:03 Wuos chciał modną mieć dziewczynę pocierpiała odrobinę i jest teraz TAM gładziutka Wuos to sprawił, że znów młódka. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 11.02.08, 00:13 Woda w studni Emmą capi co się stanie jak ułapi niespodzianie mnie za nogę ja tej wody pić nie mogę biedna Emma wciąż się żali że Wuos ciepły zabrał szalik przecież w studni zimna woda Emmy grypa zdrowia doda? to raczej grozi epidemią nie traktujcie studni chemią bo ciotka będzie na was się mściła i w dwójnasób z czeluści straszyła.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: :) 11.02.08, 00:15 Spać, bo północ, dobrej myśli Jakaś Emma może przyśni. Odpowiedz Link
wuos_uonowy Re: :) 11.02.08, 04:17 Co za bbzdury tu piszecie? Sobie kpicie z mego nicku! Gdy bym ja tak z WAS pokpiwał By dopiero było krzyku Wróci Emma, zobaczycie Lecz nie dla niej moje oczy Już widziałem jej tatuaż W studni on się nie odmoczy Odpowiedz Link
alice0553 Re: :) 11.02.08, 16:55 Wybacz Emmie ten tatuaż, srogo ją już ukarałeś bowiem Wuosie, włos po włosku biednej ciotce wyskubałeś. Odpowiedz Link
azaheca Re: :) 11.02.08, 20:16 Emma wciąż w głębokiej studni gdy ją zawołasz,to echo dudni... Emmy wołania:Wuosie,Wuosie.... już mnie nie kochasz,więc mam cię w nosie...)) Odpowiedz Link