efekthumorystyczny 29.02.08, 19:40 Wzór na uśmiech ,proszę państwa daję wam bez oszukaństwa Moda teraz jest na wzory trzeba schować złe humory wykuć wzór ten na blache mieć zawsze uśmiechniętą mache HE=PIxCT+BM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Wzór 29.02.08, 20:11 Jak rozszyfrować mam te symbole? ja twórcę wzoru zapytać wolę niż zgadywać,kombinować i w dodatku to zrymować Odpowiedz Link
efekthumorystyczny Re: Wzór 29.02.08, 20:55 Krishtafovich wzór ten stworzył by uśmiech nam zycie wydłużył przyjacielskie żarty i potyczki były jak te w nos prztyczki raz delikatne jak musnięcie piórka innym razem jak gradowa chmurka Odpowiedz Link
azaheca Re: Wzór 29.02.08, 21:09 HE=PIxCT+BM PI razy coś tam+bzdurka mała to humor extra wciąż będę miała? Odpowiedz Link
al.1 Re: Wzór 29.02.08, 22:56 Ten wzór różni się troszeczkę Opuszczono w nim kreseczkę No i sprawa wyjaśniona - Ciekawość zaspokojona The formula is as following: HE = PI x C/T + BM PI – personal involvement C - complexity of a joke. The higher degree of complexity the better provided that your audience can solve the problem within 1 or 2 seconds. T – time spent by a person solving a joke. The longer the time, the weaker the effect. BM – background mood. A joker can have an advantage if an audience enjoys the show. However, a real good joke can “blow up” the most dismal audience. HE – humor effectiveness. źródło: english.pravda.ru/science/19/94/377/16236_laughter.html Odpowiedz Link
azaheca Re: Wzór 29.02.08, 23:19 Al to wszystko praktykuje więc wprost zapytam:jak się z tym czuje? terapeuci jedno pytanie mają i do znudzenia je wciąż zadają Odpowiedz Link
al.1 Re: Wzór 29.02.08, 23:32 Ja niestety kawałów nie mówię Przed publicznością nie występuję Odpowiedz Link
azaheca Re: Wzór 29.02.08, 23:48 Kawałów mam kilka ulubionych ale obawiam się "spalonych" czasem jednak coś tam palnę i siekierę jakąś walnę.. Odpowiedz Link