azaheca 02.03.08, 18:10 Na Allegro dziś grasuję nowego sprzętu znów poszukuję atrakcji żadnych nie ma wcale jeśli do czegoś już się zapalę to tak ceny podbijają że mnie zakupy nie pociągają gdzie te jachty za dwa złote? bo coś kupić mam ochotę.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Allegro 02.03.08, 21:26 Ja w biżuterii często buszuję lubię oglądać, czasem kupuję licytowałam kiedyś kolczyki lecz marne były moje wyniki do dziś żałuję, były antyczne perły, brylanty, po prostu śliczne w końcu kupiłam dosyć podobne lecz już współczesne, nie tak nadobne. Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 02.03.08, 22:00 Bakcyl hazardu dotknął cię,siostro? ostrożna jestem i nie gram ostro to się nawet opłaciło coś mnie nagle oświeciło do sklepu w necie sobie zajrzałam status hurtowy przez NIP dostałam cena jest niższa na psią maszynkę o dwieście złotych,a nie o krzynkę sezon u mnie jest tuż,tuż są oznaki tego już klienci dzwonią,termin bukują u mnie maszynki wredne się psują kupuję sobie więc "mercedesa" kompaktowego,szybkiego biesa kabel nie będzie już przeszkadzał a szum cichutki uszom dogadzał akumulator drugi dokupię a wstrętny kabel będę mieć w d...e... onlineshop.germapol.pl/cgi-bin/shop.pl?id=2282&sid=&pin=&mod=04&towar=357587&pt=&lang=pl-pln&pdo=02&psz=15887&pcz=37155 Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 03.03.08, 23:08 Maszyneczka zakupiona jestem z niej zadowolona jutro sprzęcik wypróbuję a tymczasem się ładuje na Allegro dużo chcą za klamota,prawie złom ja faktury potrzebuję sporo vatu odejmuję mam gwarancję i rękojmię może jednak dotrze do mnie że sprzęt nowy się kupuje nie ochłapem kontentuje Odpowiedz Link
alice0553 Re: Allegro 03.03.08, 23:39 Gdy w grę wchodzą takie ceny to dobrego sprzętu chcemy będzie ostry jak żyletka więc uważaj na napletka żebyś psa nie obrzezała i o męskość jego dbała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 03.03.08, 23:44 Gdy przy siusiaku blisko majstruję to psiak spokojnie się zachowuje wiedzą pieski,wiedzą chłopaki jak dla nich cenne są te siusiaki.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Allegro 14.03.08, 21:44 Znów biżuterię dziś oglądałam i na kolczyki się napalałam mam upatrzone cudne 2 pary ale ich cena? to nie do wiary! przepiękne perły,wokół brylanty całe 2200 chcą za te fanty drugie kolczyki są z szafirami otoczonymi diamencikami gdy z multi lotkiem się porachuję zaraz te cuda sobie kupuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 14.03.08, 22:28 Ja kolczyków mam szufladę tych na co dzień,na paradę piękne pośród nich bursztyny ale miewam wzgląd na psiny jeśli coś przed nosem dynda (a nie jestem durna pinda) trzeba złapać to ząbkami i uraczyć jantarami tak więc noszę maleńkie kolczyki i nie narażam się na wybryki. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Allegro 14.03.08, 22:42 Czar kolczyków się oddala bo się lotek słabo stara może jutro się poprawi finansowo mnie ustawi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 14.03.08, 22:53 Gdybym ciebie tak nie znała to bym inną radę dała: idź do sklepu gdzie podróby tam nie doznasz kasy zguby a brylanty jak malowane bo w samych Chinach są podrabiane Odpowiedz Link
alice0553 Re: Allegro 14.03.08, 23:39 Nie wiem, czy wada to, czy zaleta lecz w grę nie wchodzi żadna tandeta ja tych kolczyków nie potrzebuję tylko urodę ich wielką czuję mam już z perłami 2 pary przecież lecz pereł nigdy dosyć kobiecie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Allegro 15.03.08, 00:20 Ty jesteś Bykiem-lux kobietą akurat dla mnie jest to zaletą dlatego oko nieco zmrużyłam gdy te podróby ci poleciłam cenisz gatunek,jakość podania twój znak zodiaku nisko się kłania Odpowiedz Link