kaszalot-net 20.03.08, 14:17 Na najnowszym Malarstwie bljadzia napisała: >Dlaczego tak cicho? >Gdzie się wszyscy podzieli? Wszyscy, czyli kto? Bo, Nam pisać nie kazano Więc bujaj się sama-„damo” Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: -do bljadzi 20.03.08, 16:50 Kaszalota urażono jego posty tam skreślono więc się zemści na kobietach nie napisze nawet bzdeta. Odpowiedz Link
azaheca Re: -do bljadzi 20.03.08, 16:52 Może nawet dostał bana już tam nie chcą tego pana? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -do bljadzi 20.03.08, 20:08 Za jednym zamachem Sześćdziesiąt postów skoszą A później O wpisy się proszą Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -do bljadzi 20.03.08, 21:59 A nie -pięknie o malarstwie stało Za wysokie progi dla bljadzi Więc się odwidziało Odpowiedz Link
azaheca Re: -do bljadzi 20.03.08, 22:15 O Bljadzi bez Bljadzi? może Bljadzia coś zaradzi i napisze piękne wiersze wyjaśnienia jakieś szersze.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -do bljadzi 20.03.08, 22:36 A ja o tym marzę Że bljadzia to co Doda pokaże By tak było, pewne racje Wprzód potrzebne operacje Póki co, to żadne baje W bljadzi nie zgłębia, a wystaje Odpowiedz Link
azaheca Re: -do bljadzi 20.03.08, 22:46 W Bljadzię wniknąć sobie tak? postępuje tak żoł-dak gentelmen chatkę daje z piernika na trzeciej randce dopiero wnika Odpowiedz Link
alice0553 Re: -do bljadzi 20.03.08, 22:57 Gentelmen wtedy wniknąć gotowy gdy da pierścionek zaręczynowy jeśli Kaszalot go nie posiada niech o wnikaniu tutaj nie gada. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -do bljadzi 20.03.08, 22:58 Ja mam kompa zapachowca Wpiszę bljadzia to swąd czuję No i capem zalatuje Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -do bljadzi 20.03.08, 23:08 Oj dziewczyny Ja się z Was tu śmieję Bljadzi dać pierścionek To trzeba być gejem Odpowiedz Link
azaheca Re: -do bljadzi 20.03.08, 23:19 Przecież z tej Bljadzi dziewczyna stylowa wypisz,wymaluj,Kaszalotowa Odpowiedz Link
alice0553 Re: -do bljadzi 20.03.08, 23:37 Całkiem ładna to panienka nie potrzebna jej sukienka nagie ciało preferuje mąż się więc nie wykosztuje a w dodatku taka młoda ona Ci wigoru doda wianek trzyma wciąż nietknięty bierz ją i bądź wniebowzięty. Odpowiedz Link
azaheca Re: -do bljadzi 20.03.08, 23:49 Czyżbyś ze stratą się pogodziła i Kaszalota już odpuściła? Bljadzia młodziutka,pewnie naiwna lecz z Kaszalotem para to dziwna oboje malarstwem wszak się parają lecz chyba mistrzów innych uznają Kaszalot dosłowny,nieco rubaszny może dla niego łoś bywa straszny bo całą jezdnię przecież zajmuje on tej przenośni nic nie pojmuje! Odpowiedz Link