azaheca 08.05.08, 12:15 dla niej kwiatki z tej przyczyny życzę by w humorze dobrym była i w tego lotka wreszcie trafiła.. pociechy z Misia,z Maciusia także dwóch ukochanych ma panów wszakże Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejakulator666 Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 12:51 Hurra niech zyje nam Alicja moralizarorka Ktora wszelkie moralia wrzucila do swojego worka I nie obchodzi ja ze inni swe zdanie maja I na jej infantylne uwagi sie nie wzruszaja. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 13:14 Sympatyczne to nie było co się z tobą porobiło? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 13:15 Miałam nadzieję, że zapomniałaś lecz bezlitośnie wiek wypomniałaś na naszej-klasie też to zrobili i dzisiaj roczek mi dołożyli lecz wielkie dzięki za te życzenia ach, zakosztować tak ich spełnienia. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 13:33 Ejakulator ejakuluje składa życzenia i jadem pluje a ja morałów wcale nie prawię lecz w miłej udział chcę brać zabawie bo wulgarności,chamstwa nie znoszę więc o poprawę złośnika proszę a ma on nicki też sympatyczne czemu spotkania z nimi nieliczne? Odpowiedz Link
madohora Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 18:24 Dobrze że zajrzałam Życzenia tu dałam Sto lat Sto lat Samej uciechy A z Twoich kotów Zawsze pociechy pl.youtube.com/watch?v=RBP7KYk3GaE&feature=related Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dziś Alice urodziny 08.05.08, 18:59 Alis się w podzięce kłania a tak gwoli sprostowania Miś posiada tę zaletę nie jest kotem, lecz facetem. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Już 08.05.08, 23:02 północ niedługo. Zegar życia wskazówkę kopnie, a ta wkroczy pomału w następny rok życia.Aby czyniła to 100-krotnie Zdrowia ,pieniędzy by nie brakowało! By życie nigdy nie bolało. Tropka i Mis.io. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Już, już 08.05.08, 23:41 Alic Sto lat w życiu doczesnym I by od Cię odczepił ejakulator grubiańsko przedwczesny Odpowiedz Link
azaheca Re: Już, już 09.05.08, 00:11 Tak,przedwczesność to grubiaństwo powiem więcej,prawie draństwo Odpowiedz Link
alice0553 Re: Już, już 09.05.08, 01:00 Do tej pory balowałam ale teraz się uśmiałam Kaszalocie mój kochany Tyś po prostu niezrównany gdy Cię czytam , to się śmieję daj mi małą choć nadzieję. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dziś Alice urodziny 09.05.08, 01:07 Ja dziękuję i całuję lecz ten dzień odpokutuję bowiem rano czeka praca a ja będę miała kaca. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dziś Alice urodziny 09.05.08, 09:11 W Dziyń Europy wielki fajer Skiż Alice - to niy bajer Modro fana ze gwiozdkami I ta frela co rymami Ducha jakby w nos podżwigo Trzimać kielich se niy migo Toż wypija jeji zdrowie Przeca ze niyj dusza-chowiek. Odpowiedz Link
znavvca Re: Dziś Alice urodziny 12.05.08, 00:41 Hmmm, Alicjo całym w pąsach Przegapiłem urodziny Ale chyba nikt nie dąsa się wśród naszej tu rodziny Choć spóźnione lecz serdecze Przyjmij me życzenia szczęścia Gadam ja tu niedorzecznie Lecz od serca bez obejścia Odpowiedz Link
azaheca Re: Dziś Alice urodziny 12.05.08, 00:46 Bez bajpasówjest serduszko a więc szansa moja duszko że niestraszne mu wzruszenia w końcu pisze z oddalenia Odpowiedz Link