tropem_misia1 11.05.08, 22:47 Cała sprawa w jednym zębie, co se siedzi w ludzkiej gębie. Właśnie plomba wyleciała i tragedia stad powstała. Wyobraźnia wciąż pracuje, "piękne "chwile obiecuje na fotelu dentystycznym Również ślicznym(: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Ząb. 11.05.08, 23:40 Przyjmij wyrazy mego współczucia nie ma gorszego dla mnie uczucia niż jakiś ząbek czujny jak pszczoła o letnie picie wciąż tylko woła dentysta ze mnie zdziera skórę i srogo liczy za każdą bzdurę a tak poza tym,jednak go lubię już na fotelu stres cały gubię Odpowiedz Link
al.1 Re: Ząb. 12.05.08, 13:06 Są takie osoby Co nie dla ozdoby W gębie zęby mają Którymi władają No i trza te zęby Wyciągnąć im z gęby To zęby jadowe Mają je teściowe Chociaż wyjątki są - Inne też je mają ---------------------------------------------------- Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi Odpowiedz Link
azaheca Re: Ząb. 12.05.08, 17:18 Teściowa Rosjanka-to jest to za swoje zęby zapłaci cło? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Dziura. 13.05.08, 07:08 chociaż dziura wielka była jest i chyba nadal będzie to sie jakoś z dziura zżyłam bo wciąż myślę co to będzie gdy usiądę na fotelu. Choć siedziało na nim wielu wytrzymało tak niewielu. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dziura. 13.05.08, 13:25 Stosowne podają medykamenty a mój dentysta woli procenty i wcale chuch mu nie przeszkadza na papieroska także się zgadza a zresztą ze mną razem popala wie na ten temat coś siostra Ala Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ten dentysta to marzenie!!! 13.05.08, 21:10 Ja nie wierze ,że tak było. Może to Ci sie przyśniło? Mój nie tylko mnie nie tuli , ale także nie znieczuli(: Bo uważa:ból przesłanie.... A bez bólu zakłamanie. Wtedy nie wie rwać?Borować? Mnie zostaje głowę schować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ten dentysta to marzenie!!! 13.05.08, 21:26 Pan Wojtuś-dentysta od lat nam znany nawet przez dziecko Ali lubiany dziecko dorosłe już się zrobiło i małżonka tam zapędziło ale Pan Wojtuś ma swoje wady kosztuje drogo,tu nie ma rady natomiast spóźnia się potwornie na temat przyczyn-kłamie wybornie.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ten dentysta to marzenie!!! 13.05.08, 22:36 Siostra nic tu nie zmyśliła gdy dentystę przedstawiła też z Wojtusiem popalałam i brendzioszkę tam żłopałam a że facet to przystojny Miś był bardzo niespokojny i mi zawsze asystował na benzynę nie żałował. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ten dentysta to marzenie!!! 13.05.08, 23:10 mogę tylko pozazdrościć też bym chciała tam zagościć lecz gdzie Kraków ,gdzie Warszawa nie do przeskoczenia sprawa(: Odpowiedz Link
azaheca Re: Ten dentysta to marzenie!!! 14.05.08, 00:25 Często Krakusy w Wawce studiują i jej "narowy"chętnie kopiują Warszawa nie jest tak bardzo zła bowiem do dania zbyt wiele ma...;- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Załatwione! 16.05.08, 16:16 lecz bolałoooooooooo. to się "k...."powiedziało. i dodało tuż po "mać", że chcę tego zęba rwać. To dentystka ton zmieniła i wraz ze mną ustaliła, że następnym razem da znieczulenie ,że ha ha. Bo w tym zębie tlenek drzemie. Wnet na plombę go zamienię. Tylko jakiś smutek mam , że wygrywa zawsze cham(: A tak chciałam damą być w zgodzie z sawuarwiwr żyć. Odpowiedz Link
tropem_misia1 acha! 16.05.08, 16:23 Ponieważ niegrzeczna byłam to dentystkę przeprosiłam. Bo jest miła i cierpliwa, w dłubaniu dociekliwa , tedy zęby się trzymają jak jej rączki je łatają. Na dodatek czyni cuda: :z pnia się drzewo" zawsze uda zrobić jej .Każdy chwali jej profesjonalizm. Odpowiedz Link
azaheca Re: acha! 16.05.08, 17:44 Pewnie państwowo pani leczyła i twego ząbka nie znieczuliła lekarze niestety już tak mają że na pacjentów się wypinają którzy nie płacą im do kieszeni czy ta praktyka kiedyś się zmieni? Odpowiedz Link
azaheca Re: AAA 16.05.08, 21:51 Prywatny pacjent bólem dręczony? to ja już wolę warszawskie strony wkłucie zastrzyku też znieczulają i za dyskomfort wciąż przepraszają ja bym nie poszła do tej dentystki lecz jej nadała miano sadystki Odpowiedz Link