tropem_misia1 26.09.08, 22:34 zakłócić ciszę, bo za bardzo ją słyszę. Cóż kiedy krzyk nie pomaga. W moim wieku powaga i wszelkie zrównoważenie.... mają być.Czy sie zmienię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Przyszłam 26.09.08, 22:53 Nie zmieniaj się Tropciu,na boga na myśl taką bierze trwoga co w metryce,to pal licho! niech kalendarz siedzi cicho bo mu kartki porachuję i w śmietniku wyląduje Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyszłam 26.09.08, 23:16 To nic,że więdnie nieco uroda dusza zostaje na zawsze młoda więc kiedy Tropci stuknie 100 latek to wciąż z niej będzie niezły gagatek Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyszłam 27.09.08, 00:22 Ja rozrywkowe staruszki znam za przyjaciółkę jedną z nich mam osiem dyszek ma na karku nie unika zabaw,barku i się wciąż młodzieńczo śmieje nie przeczyta,mam nadzieję że staruszką ją nazwałam tylko słówko źle dobrałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Może podchodzę 27.09.08, 10:14 histerycznie, lecz już niedługo urodziny. Palce wyciągam i liczę ....śLICZNIE!!!! Toż już jest BABA ,nie ma DZIEWCZYNY(: Odpowiedz Link
alice0553 Re: Może podchodzę 27.09.08, 21:34 Ważne,że wciąż się dziewczyną czujesz więc niepotrzebnie lata rachujesz. Odpowiedz Link
azaheca Re: Może podchodzę 27.09.08, 21:42 Z Tropci przecież Skorpionica to znak silny,młode lica i powaby zachowuje a w dodatku nie choruje czegóż więcej Tropci trza nad latami próżna łza... Odpowiedz Link