europa.1 15.01.09, 17:27 Tak krótko cieszą nas a był ich cały las swoją rolę spełniły święta uświetniły na śmietnik im czas... Dzień dobry, witam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Choinka Wigilijne drzewko:-) 15.01.09, 22:46 Mam choinkowe małe marzenie by wszystkie drzewka miały korzenie a choinka z domu mała nieużytki zalesiała jakaś firma myśl podchwyci? chyba nie ma na co liczyć Odpowiedz Link
alice0553 Re: Choinka Wigilijne drzewko:-) 15.01.09, 23:59 Ja takie drzewka właśnie kupuję potem koledze ofiarowuję on je wkopuje w swoim ogródku z powodu drzewek więc nie ma smutku. Odpowiedz Link
azaheca Re: Choinka Wigilijne drzewko:-) 16.01.09, 00:14 Liczę na grzybki pod choinkami przepadam przecież za maślakami i to nie jest niedorzeczne sztuczne grzybnie są zbyteczne i znam przykład doskonały grzybki same się wysiały na mym klombie,w środku miasta grzybków rządek latem wzrasta są maślaki i podgrzybki pieski zwyczaj mają brzydki wszystko wkoło obsikiwać a więc nie chce nikt zrywać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Europo,Europo 16.01.09, 10:12 wciąż oczka przecieram jednak przytuptałaś łzy radości zbieram. he,he Odpowiedz Link
europa.1 Re: Europo,Europo 16.01.09, 11:39 Nie płacz Misiu na Twym pysiu chcę zobaczyć cudną minkę radości krzynkę ))))) Odpowiedz Link
azaheca Re: Europo,Europo 16.01.09, 12:44 Widzę ,że panie dobrze się znają Wierszyki także ciepło witają Odpowiedz Link
tropem_misia1 Pływałyśmy 16.01.09, 18:49 razem na Titanicu ale Europa go utopiła albo jest wersja ,że się balastu sprytnie pozbyła Teraz mamy spotkania na FORUM DLA WYPRANYCH czasem 40-50 latki jak się tam zabłąkamy Odpowiedz Link
europa.1 Re: Pływałyśmy 16.01.09, 19:12 Prawdę piszesz, utopiłam ale nowe założyłam bo nie ma to jak na własnym chociaż czasem bywa ciasnym mało czasu na pisanie i forum doglądanie Ale póki statek płynie nie wybuchnie gdzieś na minie będę się nim opiekować co dzień wątek kombinować Odpowiedz Link
azaheca Re: Pływałyśmy 16.01.09, 20:11 Pewnie ukryty masz w necie kątek czasem z "groomerów" pociągnę wątek rzecz oczywista temat rymuję i dla groomerów znowu kopiuję Odpowiedz Link
europa.1 Re: Pływałyśmy 16.01.09, 20:23 Wręcz przeciwnie, drzwi otwarte choć zazwyczaj trzymam wartę forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87047 Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Ty ta nic 16.01.09, 20:35 > ale Europa go utopiła Wersji jest kilka i błędów bez umiaru to góra walnęła- nie miała radaru Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ty ta nic 16.01.09, 21:21 Jak zwykle trafne podsumowanie więc jesteś znowu z nami, kochanie? Odpowiedz Link
azaheca Re: Ty ta nic 16.01.09, 21:32 Wrócił cicho,na paluszkach czy już nudno w damskich łóżkach? światła mało jest dziennego dla malarza tak dobrego jak Kaszalot ukochany czas zimowy jest przespany przyjdzie wiosna i plenery wrócą Krychy ,zapał szczery by znów zająć się twórczością i podołać zaległościom Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ty ta nic 16.01.09, 22:17 Może wolne Krycha dała do mamusi wyjechała więc przez chwilkę nasz pupilek będzie niczym żart ze "Szpilek" ciut złośliwy i dowcipny lecz to tylko dowód lipny na Wierszykach obecności bo niedługo tu zagości zniknie wraz z powrotem babska co zagarnie go w swe łapska. Odpowiedz Link
azaheca Re: Ty ta nic 16.01.09, 22:29 Alis zazdrosna,nawet nie skrywa ależ to miłość chyba prawdziwa Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ty ta nic 16.01.09, 23:53 Ty o miłości zaraz bajdurzysz jeszcze tym Krychę okropnie wkurzysz z zazdrości tarką mi twarz przeorze Miś bezpowrotnie rzucić mnie może gdy moje liczko będzie ciut zdarte ja i Kaszalot?...idę w zaparte! Odpowiedz Link
azaheca Re: Ty ta nic 17.01.09, 00:28 Aleś walnęła!Miś i rzucanie już stoją rządkiem do niego panie co za charakter go uwielbiają złudne nadzieje na związek mają tyś jego dama jest docelowa Miś nie porzuci,spokojna głowa..( Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Ty ta nic 17.01.09, 07:25 Kaszalot na rwanie co łodniejsze panie mówią mu: kochanie! Odpowiedz Link