alice0553 20.06.09, 21:57 Hej, kochani! co Wy na to? właśnie idzie do nas lato. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Lato. 20.06.09, 22:53 Alicji...lato,już kanikuła jakoś ostatnio jestem niezguła rymy na smutno wciąż się składają i życzeń siostrze złożyć nie dają lecz o dwunastej,z biciem zegara może powróci we mnie i wiara że minie wszystko co straszne,złe i tylko szczęście obejmie cię na wyspy piękne,gdzie krystaliczne wody błękitne,to oczywiste wkrótce polecisz,bo tam nie byłaś chyba od zawsze o tym marzyłaś więc ma Alicjo z czarów krainy lotto domaga się dziesięciny... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Lato z hawajką 20.06.09, 23:14 Sąsiad Franek też mówi o wojażach i że zmieni swe maniery niech tylko k… trafi te numery Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Lato z hawajką 20.06.09, 23:36 Toż Frankowi tłumaczę, oż ty stary capie to co miał Gauguin się i w kraju złapie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lato z hawajką 21.06.09, 04:55 Lotto ostatnio ze mnie wciąż zdziera i nic nie daje w zamian, cholera! 2 razy dziennie są losowania w portfelu pustki od tego grania tak więc nie dla mnie wyspy zielone zamiast homarów będą mielone. Odpowiedz Link
meltbigson Re: Lato. 25.06.09, 00:12 Tak, jest lato, lecz czy wiecie: Boga nie ma, nawet w lecie! alice0553 napisała: > Hej, kochani! co Wy na to? > właśnie idzie do nas lato. Odpowiedz Link
meltbigson Re: Lato. 25.06.09, 00:15 Lato idzie i przemija, Tak jak smród z radia Maryja Odpowiedz Link
meltbigson Bestia 25.06.09, 00:16 Nie zabraknie bestii żeru: Ciemny naród - żer dla kleru Odpowiedz Link
azaheca Re: Bestia 04.07.09, 21:50 Dość ponure masz zajęcie jeden temat wciąż zacięcie podejmujesz i wałkujesz wciąż odzewu oczekujesz a tu pudło,nie ma nic może inny wymyśl wic? Odpowiedz Link