x_adam Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 10:42 oleyu napisał: > Co tam ciekawego słychać ???? I chlopaki)) Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 11:36 Jakie dziewczynki?? Facetów też mamy)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:10 Kiniu, Oleyowi talko dziewczynki w glowie...przeciez to zdrowy facet...no nie?? Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:12 W sumie masz rację) Ma przecież nas) Jedyne w swoim rodzaju)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:18 Tylko nam sam Oleyu nie wystarczy... nam potrzeba wiecej Oleyu`w zeby bylo jeszcze weselej niz do tej pory....nieprawdaz? .....no bo jak sie tu dzielic jednym okazem? Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:22 Oczywiście Już poczyniłam pewne kroki w tej kwestii A ja dzielić się nie lubię. Zajrzyj na pocztę Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:27 Dzielic to ja sie moge prawie wszystkim..... ale facetami nigdy!...albo.. albo to moja dewiza ) Dobrze, ze sie rozumiemy, Kinius Skarbie, moja poczta chyba dlatego, ze tak daleko od Was... na problemy komunikacyjne...stara spiewka...wszystko dochodzi z opoznieniem( i pewnie dlatego jeszcze nic nowego od Ciebie nie dotarlo(( Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:53 Oddałabym resztę, jeżeli bym tylko mogła I pod Twoją dewizą się podpiszę To już u nich normalne. Od wczoraj walczę z pocztą, forum też szwankuje Najgorsze, że nic z tym nie robią, by coś ulepszyć, wręcz odwrotnie! Grrr! Pewnie dojdzie poczta...to nic ważnego Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:59 U mnie tez nie jest najlepiej...myslalam ze to moj komp cos szwankuje Odpowiem... jak dojdzie, okay? Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:03 Też się nad tym zastanawiałam. Po drugie w moim mieście jest obciązenie sieci Pomimo, że mam 1MB to prędkość jest obniżona o 80% na pewno Ok Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:44 a no dziękuję - dobrze poranna kawa wypita właśnie została Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:46 .......a ja wlasnie druga wykonczylam Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:50 hehe...ale zapewne Betti wstałaś trochę wcześniej niż ja ;P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:52 Jak ja wstawalam .....to Ty pewnie obracalas sie na drugi boczek...wakacyjna studentko) Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:54 heheh... wiesz... ja mam zasady... przed 9 rano nie wstaje !! hiehie a dziś - to słodko o 11:15 wstałam hiehie jakkk dobrze, że są wakacjeeeeeeee Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 12:57 Jasne, wyspij sie dziewzyno) to sa uroki studenckiego zycia )) Odpowiedz Link
szubrawiec76 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:08 bettina75 napisała: > Jasne, wyspij sie dziewzyno) to sa uroki studenckiego zycia )) taaaak.. my starszaki nie mamy czasu spać i robimy na bezpłatne studia.. ha ha ;d Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:10 nie wiem czy tylko studenckiego, ale na bank - uroki zycia hihi bo człowiek jest szczęśliwy gdy jest wyspany... a ja nie mogę się od jakiegoś czasu pozbyć podpuchniętych oczek lub sińców pod oczkami ;/ nicccc nie pomaga... ehhh wszystko przez stresy które miałam ;/ Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:13 Sen jest dobry na wszstkie bolaczki...a Twoje oczy tez sie wylecza) Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:16 nooo ale jak długo... wiesz... minął tydzień od kiedy się już nie uczę do sesji... i coo... i całe szczęście, że jestem kobietą, bo mogę stosować podkłady, kremy itp. żeby nie było widać takich rzeczy... ale to jest doraźne rozwiązanie a nie - stałe Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:18 Konieczna Ci potrzeba zmianya tapet (czyt. zmiana otoczenia......wtedy zapomnisz o dotychczasowych problemach ) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:19 sorry za bledy ...mam nadzieje, ze zrozumiesz to co napisalam? Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:29 mhmm... wiem, że zmiana otoczenia konieczna - w sobote w nocy wyjeżdżam nad morze hehe tylko tam nie odpocznę raczej - a będę duzooooo imprezować :d bo to specyfika Kołobrzegu Odpowiedz Link
bettina75 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:34 Swietnie...tylko nie zapominaj o snie....moze byc nawet w ciagu dnia..... ...posluchaj doswiadczonejP Odpowiedz Link
oleyu Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:21 Stresy ???? Napisałbym, że trzeba to olać wszystko [ale nie lubie sie powtarzać] Inaczej człowiek by zwariował gdyby sie wszystkim przejmował. Ja że ostatnio mam gdzieś rózne sprawy, siedze i sie obijam. Dzisiaj do pracy po cieżkim weekendzie trafiłem dopiero po 11 A przez kilka tygodni mam zamiar robić - tyle co NIC Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:25 Racja, co będziesz się przepracowywał Są wakacje, więc czas odpoczynku i relaksu Domniemywam, że weekend obfity w % tańce i hulańce Odpowiedz Link
oleyu Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:32 No ba, zostałem królem parkietu A, że miałem 8 tancerek do zabawiania, to troche poszalałem ;P Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:41 Byłbys dla mnie dobrym partnerem do tańca) Nie jeden już wymiekł Nie łatwo dotrzymać mi kroku Odpowiedz Link
more.words Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:32 stresy, stresy... wiem , ze trza to olać heh... tak też robiłam.. tylko później stres, nerwy i tak wychodzą... a w ten tydzień co uczyć się przestałam ... miałam 2 inne bardzo silne... 1 - rodzinny stres <cały dom w nerwach> 2 - też rodzinny - tylko że chodziło o psa mojego - ma problemy z sercem, zapalenie oskrzeli i gardła.. ehh i wiesz - chcąc nie chcąc się denerwujesz... bo to zbyt poważne sprawy by je olać ale już jest ok Odpowiedz Link
oleyu Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:38 A to przepraszam, jeżeli chodzi o zdrowie to nie ma żartów Bo inne rzeczy to można .... No ale skoro już wszystko cacy , to jest kolejna okazja,a by wypic dzisiaj browarka Odpowiedz Link
monnia3 Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:44 Witajcie Dziewczynki i Chlopczyki)) a ja juz za tydzień smigam na urlopik Odpowiedz Link
khinga Re: Cześć dziewczynki ;) 09.07.07, 13:57 Witaj Moniu)) Ja chyba też wezmę ostatni tydzień lipca urlop Niby po 20-stym zapowiadają poprawę pogody Ciekawe... Odpowiedz Link