rycerz.krola.artura 11.07.07, 16:01 czy któraś z Was spotkała się, może poznała bliżej, tzw. kulki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Pytanie do Pań ;D 11.07.07, 16:04 No, no...witam Rycerza))) Kulki? Oczywiście często się nimi bawięP Można pograć w różnego rodzaju kombinacje))) Odpowiedz Link
rycerz.krola.artura Re: Pytanie do Pań ;D 11.07.07, 16:15 pytam gdyż dotarły do mnie ostatnio informacje o nich z dwóch niezależnych źródeł (w tym jedno źródło to użytkowniczka) masz kulki?;P i co - są takie dobre jak mówią? P Odpowiedz Link
khinga Re: Pytanie do Pań ;D 11.07.07, 16:20 rycerz.krola.artura napisał: > pytam gdyż dotarły do mnie ostatnio informacje o nich z dwóch niezależnych źródeł (w tym jedno źródło to użytkowniczka) i jakie wrażenia użytkowniczki? > masz kulki?;P i co - są takie dobre jak mówią? P mam preferuję inne dodatkiPP Odpowiedz Link
rycerz.krola.artura Re: Pytanie do Pań ;D 11.07.07, 16:30 khinga napisała: > i jakie wrażenia użytkowniczki? na smutną nie wyglądała z ich powodu) > mam preferuję inne dodatkiPP jakież to? Odpowiedz Link