rpieka 20.07.05, 20:45 Witam, Czy macie jakieś doświadczenia dotyczące pościeli do wózka? Czy warto coś takiego kupić? A może wystarczy kocyk? Napiszcie proszę swoje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ap_30 Re: Pościel do wózka 21.07.05, 08:54 Witam! My pościeli w wózku nie mieliśmy. Spód gondoli miałam wyłożony miękkim ręcznikiem i kolorową flanelową pieluszką. Pod główką mały miał płaską poduszkę w poszewce - bez poduszki miałam wrażenie że główka jest niżej niż nóżki. Przykrywałam go kocykami. Zimą dwoma grubszymi, a wiosną jednym cienkim. Ale ja miałam wózek bardzo starego typu - bez żadnych ocieplaczy i śpiworków. Moim zdaniem kocyki sprawdzą się lepiej niż pościel. Wydaje mi się, że dają więcej ciepła niż kołderka - no i można nimi lepiej otulić malucha. W łóżeczku zresztą też nie używam kołderki tylko kocyk. Dobrze mieć kilka poszewek na poduszkę - szczególnie jeśli maluch dużo ulewa. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
rpieka Re: Pościel do wózka 21.07.05, 13:53 Dziękujemy za radę. Agnieszka i Mateusz (planowany na 12.08.2005) - Czyż nie zabawny zbieg okoliczności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silk26 Re: Pościel do wózka 23.07.05, 18:57 posciel zbedna rzecz,raczej dobre dwa kocyki na zime grubszy ,na cieplelsze dni cienszy!!!!to wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: Pościel do wózka 31.10.05, 12:11 Pościeli jako takiej nie mam w wózku, ale do godoli dokupiłam prześcieradło z gumką. Pieluszka położona na dnie gondoli zwijała się, a prześcieradło było super. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Pościel do wózka 31.10.05, 15:41 Na lato cienki kocyk na zimę zdecydowanie śpiwór. Nie musi być firmowy do wózka, można go dokupić osobno. A. Odpowiedz Link Zgłoś