monnia3 25.07.07, 20:53 Witajcie Kochani ale za Wami tęskniłam...)) jestem opalona,wypoczęta i zadowolna a Turcy skubani jacy przystojni ech.... ale nie ma to jak spać we własnym łózeczku i we własnej pościeli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 25.07.07, 20:57 Co to to nie... mogę sobie popatrzeć i odwzajemnić uśmiech ale co Polak to Polak Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:14 crimen napisał: > Rasistka)) Dobrze ze nie posądzasz mnie od razu o ksenofobie nie rasistka tylko patriotka) Odpowiedz Link
crimen Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:32 I z takimi osobniczkami mamy budować zjednoczoną Europę??? Ale prywatnie powiem Ci, że masz rację. Też twierdzę, że nasz krajowy produkt nie ma sobie równych Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wróciłam:))))) 25.07.07, 22:32 Witaj monia i dobrze wiedziec ze Ciebie nie bylo Odpowiedz Link
moherowy_ninja Re: Wróciłam:))))) 25.07.07, 23:43 ja ci dam Turkówa mało to fajnych panów w Polsce? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:14 moherowy_ninja napisał: > ja ci dam Turkówa mało to fajnych panów w Polsce? Toż napisałam że wole Polaków Odpowiedz Link
regni.inger Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 07:53 No witaj, troche tu za Toba tesknilismy Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:16 blackdevil napisał: > a turczynki jakie ) ? Szczerze mówiąc to nie zwróciłam uwagi ale chyba średnio atrakcyjneP Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:15 regni.inger napisał: > No witaj, troche tu za Toba tesknilismy Dziekuję że choć trochę zauważyliście ma nieobecność <mruga rzęsami> ☺ Odpowiedz Link
regni.inger Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:44 Jakie choc troche, kobieto my tu od zmysłow odchodzilismy. Czekalismy na Ciebie jak na poranek po burzowej nocy Ale fajnie ze jestes Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:46 regni.inger napisał: > Jakie choc troche, kobieto my tu od zmysłow odchodzilismy. Czekalismy na Ciebie > jak na poranek po burzowej nocy > Ale fajnie ze jestes Udał Ci się wywołać u mnie uśmiech od ucha do ucha))) jakiez te kobiety są jednak próżne dziękuję...))) ♥ Odpowiedz Link
regni.inger Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 11:05 Nie ma za co , moge tak czesciej Tylko dlaczego nie mialas wizytowki i zniknelas z grona moich forumowych przyjaciół? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 12:27 regni.inger napisał: > Nie ma za co , moge tak czesciej > Tylko dlaczego nie mialas wizytowki i zniknelas z grona moich forumowych > przyjaciół? Wizytówka juz wróciła)) tylko na czas wyjazdu była ukryta - ładnie piszesz...a co z Twoimi wierszami? Odpowiedz Link
regni.inger Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 12:35 hmmm...powiedzmy ze brakuje weny , powodu, jakiegos sygnalu, ochoty i zdrowia... Czasu mam mnostwo i wykorzystuje go w aktywny sposob..ale jak mnie ponownie cos najdzie to dowiesz sie o tym. Moze i w gazetach o tym napisza pozdrawiam Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:14 nie ma jak własne łóżko...) witaj Moni... Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:17 light.my.fire napisała: > nie ma jak własne łóżko...) > witaj Moni... Witaj Agatko)) a co u Ciebie Kochana? )) dzis spałam bez budzenia sie w nocy jak miało to miejsce w hotelu zatem jestem wyspana i zjadłam normalne polskie sniadanko) Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:21 zazdroszczę Ci ogromnie..) tego wyjazdu.. a u mnie??? to raczej nie miejsce na takie zwierzenia...) ale powiem, że bywało lepiej.. Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:38 light.my.fire napisała: > zazdroszczę Ci ogromnie..) > tego wyjazdu.. > > a u mnie??? to raczej nie miejsce na takie zwierzenia...) ale powiem, że > bywało lepiej.. To kiedy sobie porozmawaimy tak o zciu i w ogóle? a rano zrobię jajecznicę napiszesz mi @ ? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:40 napiszę... tyko teraz wychodzę z domu... wieczorem.. mam nadzieje, że nie zmienisz o mnie zdania...) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:44 light.my.fire napisała: > napiszę... tyko teraz wychodzę z domu... > wieczorem.. > > mam nadzieje, że nie zmienisz o mnie zdania...) Zatem czekam Kochana Ty o mnie też niwiele wiesz i chyba to dobrzeP Odpowiedz Link
crimen Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:33 A mi to proponujesz tylko szafę, lub strych)) Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 10:35 Crimi... to było tak dawno.... teraz proponuję łóżko... polowe...) Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 11:18 Witaaajjjj)))) Wreszcie wróciłaś) Turcy...piwne oczka, ale skubani zazdrośnicy, co?) Przywiozłas jakiegos?;PP Odpowiedz Link
blackdevil Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 15:48 jakie to kolezanki obeznane w zagranicznych nacjach PP Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:))))) 26.07.07, 17:05 Kolego...sie wieP gdzie się nie ruszysz, zazdrośnicy;PP Odpowiedz Link