Gość: gressol IP: 80.48.118.* 18.07.04, 08:42 wybieram się na początku sierpnia do Kranewa (hotel Serdika),jeżeli ktoś ma jakieś informacje to bede wdzięczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzatka Re: Kranewo IP: *.toya.net.pl 19.07.04, 11:03 Byłam w Kranevie, więc jesli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Hotel Serdika jest bardzo ładnie położony, tuż przy plaży i z zewnatrż wygląda w porządku. Ma boiska do siatkówki i duzy zielony teren wokół. Do "centrum" miasteczka też jest bliziutko, więc ogólnie to bardzo fajne miejsce na wakacje. Coś jeszcze? Odpowiedz Link
Gość: grzessol Re: Kranewo IP: 213.77.20.* 20.07.04, 10:12 Dzięki, czy w Kranevie są jakieś sklepy o "normalnych" cenach, co w okolicy można fajnego zbaczyć, i ile kosztuję TAXI do Albeny i do Złotych Piasków. Odpowiedz Link
Gość: Kaja78 Re: Kranewo IP: *.mil.net.pl / *.milnet.silesianet.pl 20.07.04, 11:47 Cześć ! Skoro byłaś w Kranewie to może opowiesz coś więcej o tej miejscowości i o plaży ! A może widziałaś hotel VADO (**)? Będę wdzięczna za informacje na ten temat Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link
Gość: Felo Re: Kranewo IP: 151.92.176.* 20.07.04, 15:06 A czy widziałaś wille walentina, wybiram się tam tam na początku sierpnia. Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: Kranewo IP: 192.168.2.* / 213.17.179.* 02.08.04, 20:55 Byłam w ubiegłym roku w Kaniewie, za pośrednictwem biura podróży z Kielc. Mieszkaliśmy w malutkim hotelu, ale biuro nasze pośredniczyło również w wynajmowaniu willi Walentina. Widziałam tylko z zewnątrz te wille, ale wyglądały całkiem, całkiem, nowe budynki, ogrodzone, z huśtawkami, grillem itp. A tak wogóle Kraniewo to malutka, przytulna miejscowość....gdy ktoś ma zamiar poszaleć to ma tylko ok. 10 min. spacerkiem do Albeny, gdzie może szaleć do białego rana. A ceny (w ubiegłym roku) były 2-3 krotnie niższe niż w Albenie, czy Złotych piaskach. W Kraniewie spędziłam cudowne wakacje! Odpowiedz Link
switti Re: Kranewo 20.07.04, 23:20 Nie wiem gdzie są te dwa pozostałe miejsca. Miejscowość (Kranevo)jest naprawdę fajna na wakacja: mnóstwo sklepów, gdzie mozna kupić wszystkie potrezbne rzeczy od chleba, przez kostiumy kapielowe po alkohol. Ceny są niskie ( oczywiście są też sklepy dla burzujów). Litr wodki/ginu mozna kupic za 12-13 zl, piwo za 2zl, owoce są bardzo tanie, pizza srednia za 10 zl, wiec naprawde mozna wydawac nie licząc się z każdym groszem. Plaza jest bardzo ładna, piaszczysta i czysta, wejście do morza spoko, nie ma kamieni, muszli itd. Bardzo dlugo jest płytko, więc dzieciaki mogą się kapać i zbierać muszle i kraby. Do Albeny można dojść plażą w 30 min, a bus do Złotych Piasków kosztuje 3 lewa (8zl) w dwie strony. Odpowiedz Link
Gość: grzessol Re: Kranewo IP: 80.48.118.* 21.07.04, 21:34 Dzięki, kamień spadł mi z serca, teraz moge spokojnie jechać. Odpowiedz Link
Gość: dex Re: Kranewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:16 jedź i zapij się na śmierć jak większość polskich "TURYSTÓW" gołodupców tak na marginesie kranewo to totalna zasrana dziura z brudnymi plażami i wysypiskami śmieci na "wydmach" polecam Odpowiedz Link
Gość: grzessol Re: Kranewo IP: 80.48.118.* 27.07.04, 21:20 można też tak, ale po co? a tak na marginesie to byłeś w Bułgarii? Odpowiedz Link
Gość: Felo Re: Kranewo IP: *.its.it 02.08.04, 13:21 i doradził Polak Polakowi. Dex zajmnij się pisaniem bajek Odpowiedz Link