Dodaj do ulubionych

Ukraina z biurem podróży

IP: *.uwoj.wroc.pl 17.01.05, 14:11
Czy ktoś interesował sie może wyjazdem na Ukrainę ( konkretnie Krym bądź
Odessa) z biurem podróży? Możecie polecić jakieś biuro które organizuje to
dobrze i w miarę sensownych cenach? Będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Ukraina z biurem podróży IP: *.k.mcnet.pl 19.01.05, 15:45
      Polecam RainbowTours, wydali juz nowy katalog z ofertami na lato, ale nie wiem
      czy w tym roku maja Krym. Ja bylam z nimi w zeszlym roku. Wycieczka 13 dniowa,
      w tym Odessa i najwazniejsze miasta Krymu. Wycieczka nazywa sie SONETY KRYMSKIE.
      Polecam!
      Pozdrawiam
      • Gość: albert Re: Ukraina z biurem podróży IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.05, 22:42
        Równiez polecam Rainbows Tours, maja kilka warinatów,
        ja w tym roku chcę wybrac "Szlakiem Wolodyjowskiego"
        • dar54 Re: Ukraina z biurem podróży 29.01.05, 20:29
          Oczywiście jak czuć się gościem to jeszcze na Ukrainie.
          Ja od 6 - ciu lat współpracuję z Biurem TOP Chorzów:
          biuro@top.turystyka.pl , www.top.turystyka.pl
          Zrealizowaliśmy dotąd "Szlakiem zamków Wołodyjowskiego", Howerlę,2 x Krym(
          wzdłuż brzegow Morza Czarnego - od Kerczu po Jewpatorię), mają wspaniałą bazę w
          hotelu GEORGE we Lwowie + najlepszego przewodnika lwowskiego - architekta,
          konserwatora - Janka Sawczuka. Oj daje On w kość swoim klientom i wspaniale
          opowiada o każdym zakątku Lwowa.
          Pozdrawiam
          dlew6@wp.pl
          • borus6 Re: Ukraina z biurem podróży 02.02.05, 18:48
            Tak ja też korzystałem z usług Biura TOP Chorzów.
            Szaleni ale fajni - zwłaszcza wieczory integracyjne jakie organizują zazwyczaj
            w restauracji w Rynku we Lwowie. Z orkiestrą, miłą obsługą kelnerską.
            Tak ten Ich przewodnik Janek Sawczuk jest " oryginałem nie do podrobienia".
            Wystarczy słuchać jego bałaku lwowskiego, mimiki twarzy. Polecam TOP Chorzów na
            Kresy Wschodnie - od północy( Estonia) do południa ( Krym).
          • Gość: ewelina271 Re: Ukraina z biurem podróży IP: *.uwoj.wroc.pl 04.02.05, 09:01
            Widziałam już wcześniej na stronie BP TOP ze mają świetne propozycje Krymu.
            Tylko wciąż są daty i ceny na rok 2004r. Kiedy pojawią się nowe oferty?
    • Gość: waldemar nocoń Re: Ukraina z biurem podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:03
      mam jeszcze wolne miejsca na lipiec
      www.waldenoc.webpark.pl
    • paradiso29 Almatur 07.02.05, 12:12
      www.almatur.pl
      katalog LATO bedzie pewnie niebawem.
      • borus6 TOP Chorzów - Petersburg i inne 23.04.05, 19:08
        Już mają od dawna katalog swoich aktualnych programów
        Chcemy wybrać się z nimi ( nauczycielami z Poddębia koło Łodzi - mają wiele
        wolnych miejsc) do Petersburga - Wenecji Północy
        Prześlę program i warunki uczestnictwa dla kilku osób.
        dlew8@wp.pl
        • Gość: ania Re: TOP Chorzów - Petersburg i inne IP: *.roehlig.pl 26.04.05, 15:51
          wyjazd na Krym przez biuro jest nieopłacalnie drogi. Polecam wyjazd na własna
          rękę, pociągiem z Lwowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka