Dodaj do ulubionych

Do Pana Jaremy z portalu Werchowyna

10.09.07, 20:14
Szanowny Panie Jaremo !
Od pewnego czasu obserwuję Pańskie zmagania o prawdę na portalu Werchowyna. Jestem pełen uznania i podziwu, gratuluję Panu uporu i wytrwałości. Usiłowałem zabrać tam głos, ale zdaje się, że administratorzy znali wcześniej nie tylko moje nazwisko i używany pseudonim, lecz również numer IP i skutecznie uniemozliwili mi nawet rejestrację.
Pozdrawiam Pana serdecznie i służę pomocą na ile potrafię.
Pozostaję z szacunkiem
L. Bodio

PS.
Jeżeli ktoś z uczestników Forum P-Ubc jest w stanie przekazać tą wiadomość Panu Jaremie, będę niezmiernie wdzięczny, zob. portal:
www.werchowyna.nazwa.pl/index.php?co=forum/forumtekst.php&id=343&temat=HOREZWISNA%20%20AKCIJA%20%20WIS%A3A
LB
Obserwuj wątek
    • mat120 Re: Do Pana Jaremy z portalu Werchowyna 12.09.07, 00:25
      Szanowny Panie Leszku,
      Myślę, że pomocny może być tutaj WK. O ile zechce oczywiście.smile)

pozdrawiam
      • lokis1271 Dziękuję Panie San 12.09.07, 19:08
        Szanowny Panie San !
        Dziękuję Panu za umieszczenie mojego listu na portalu Werchowyna, jestem naprawdę zobowiązany.
        Pozdrawiam serdecznie
        L. Bodio
    • lokis1271 Do Pana Mytro z portalu Werchowyna 12.09.07, 19:15
      Szanowny Panie Mytro !
      W odpowiedzi na Pana list zamieszczony na portalu Werchowyna o treści, cyt,:

"2007-09-11 Najdene w neti:
      Gazeta.pl : Forum : POLSKA - UKRAINAPozdrawiam serdecznie L. Bodio ... lokis ty bura suko.... - veto13 18.07.07, 22:29 ... Re: lokis ty bura suko.... - wianuszek_kresowy 19.07.07, 00:12 ...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10382&w=66127145

Autor: mytro
      godz.17:12:55"
      zob.:
      www.werchowyna.nazwa.pl/index.php?co=forum/forumtekst.php&id=343&temat=HOREZWISNA%20%20AKCIJA%20%20WIS%A3A
      informuję, że w sumie niewiele ma Pan do powiedzenia, może dlatego , iż proces ewolucji w jakiś nieznany mi sposób po prostu ominął Pana.
      Mam nadzieję, że kiedyś oderwie się Pan od gałęzi, na której Pan koczuje a wówczas dyskusja między nami na tematy polsko-ukraińskie będzie możliwa.
      L. Bodio
    • san1 Re: lokis dzieki 13.09.07, 17:49
      Pozdrawiam z Sanoka,obserwuje Pana walke z niewiedzą i wierze że prawda
      zwycięzy.Jesli chodzi o mnie to czekam na czas kiedy powstanie film o Wołyniu,
      ktory pokaze jak bylo i kto byl sprawcą tego ludobójstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka