janrenovate 04.01.04, 19:17 szukam kontaktow ,dzieki za wszystkie info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albert Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 22:06 Pociągiem Transsyberyjskim do Władywostoku z postojem nad Bajkałem 29.05-17.06. Mam juz 6 osób. Ale planujemy nieco lepszy = droższy standard (jeżeli interesuje Cię najtańszy wariant to nie jest to). Jeżeli Cie interesuje program i kosztorys to podaj adres. Odpowiedz Link
slunko Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? 16.01.04, 11:43 ja jestem zainteresowana. mozesz pisac na adres @gazeta. dzieki za wszelkie informacje. pozdrawiam, magda Odpowiedz Link
janrenovate Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? 17.01.04, 07:25 Interesuje mnie kazdy wariant,tani i drogi. Odpowiedz Link
janrenovate do slunko 23.01.04, 18:10 slunko napisała: > ja jestem zainteresowana. mozesz pisac na adres @gazeta. dzieki za wszelkie > informacje. pozdrawiam, magda Acha A wic Slunko to Madzia Madziu a czy ty jestes Czeszka?? Odpowiedz Link
Gość: Jasza Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.szeptel.net.pl 17.01.04, 07:21 Przeslij mi info na @ New_wave@o2.pl Janek Odpowiedz Link
Gość: marcinc3 Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.01.04, 20:16 jestem zainteresowany moge wziasc ze soba 3 osoby prosze o info marcinnawak@wp.pl Odpowiedz Link
Gość: Piotr Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.hstl3.put.poznan.pl 23.01.04, 13:03 "Jeżeli Cie interesuje program i kosztorys to podaj adres" czy jest jeszcze mozliwosc zebys mi to przesłał... moj adres: b4chus@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
podroznik.net Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? 11.02.04, 10:28 To chyba lepiej nie do Wladywostoku, a do Ulan Ude, a stamtad do granicy, do Nauszek, potem czieriez granicu, do Suche Bator, i stamtad do Ulan Bator. Gwarantuje Wam swietne przygody Bylem w Mongolii w wakacje 2002, odbylismy ze znajomymi dwie podroze po tym kraju. Jedna na zachod: Karakorum-wulkan Chorgo i jezioro Terchin Caagan Nuur- Uliastaj-Othon Tengri-Murun-Ulan B Druga na Gobi: relacja na podroznik.net dobre informacje praktyczne. Ogolnie bylo extra i bardzo ciekawie. Nocowanie w jurcie, spozywanie tradycyjnego zarcia, lacznie z gotowanym stepowym tarbaganem... och, wspominam to z duzym sentymentem. Co chcecie zobaczyc w Mongolii? piszcie: czarek@podroznik.net Odpowiedz Link
Gość: mix Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 12.06.04, 20:16 ja planuje do mongolii i pekinu ale w pazdzierniku, ktos chetny?? Odpowiedz Link
Gość: kudłaty Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.lodz.mm.pl 13.06.04, 15:38 tarbagany roznosza dzume!! Odpowiedz Link
Gość: Arek Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: *.dozamel.com.pl 19.02.04, 09:49 Albercie, jeżeli możesz to proszę prześlij mi kosztorys. Mój adres: silesian11@poczta.onet.pl pzdr Odpowiedz Link
Gość: agnes-wolf@wp.pl Re: MONGOLIA-SYBERIA jezdzi ktos tam?? IP: 81.26.13.* 05.03.04, 09:38 Przyslij mi proszę szczegóły waszej wyprawy i oczywiscie kosztorys...serdecznie dziekuje Odpowiedz Link
Gość: Sy Bylam :) IP: *.uclan.ac.uk / *.uclan.ac.uk 23.05.04, 18:49 bylam i jestem zadowolona, jak na razie to podroz mojego zycia , mam nadzieje ze to sie zmieni...pociagiem oczywiscie pojechalam, a jak! caly tydzien nam to zajelo. Pytania? Bede tu zagladac... Powodzenia!!! ja moze powtorze swa podroz za kilka lat... papa Odpowiedz Link
Gość: albert właśnie wyjeżdzam IP: 217.153.88.* 25.05.04, 15:28 Za 4 dni wyjezdżam. Czy obowiązują jakies rejestracje w hotelach, czy potrzebne sa jakies pieczątki z tych rejestracji w paszporcie ? Czy przy wyjeździe jest to sprawdzane, czy rejestracje są na wszystkie dni ? Odpowiedz Link
Gość: Olo Re: właśnie wyjeżdzam IP: *.bin-laden.cc 26.05.04, 09:06 my jedziemy 17go lipca. niestety przez wizy zrezygnowalismy z Władywostoku i dojedzemy najdalej tylko do Ułan-Ude, skracając wyjazd z 39 do 30 dni. Orientuje sie ktoś może które pociągi z Brześcia do Moskwy mają plackarty? bo na bahn.de nie jest to jednoznacznie okreslone. Odpowiedz Link