ettrich 29.06.04, 12:49 Gdzie w Warszawie można rehabilitować osobę z porażeniem wiotkim kończyn dolnych? Obecnie pacjent przebywana oddziale neurologicznym, ale wkrótce powinien być intensywnie rehabilitowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
object Re: rehabilitacja 05.07.04, 19:18 Na Oddziale Rehabilitacji Neurologicznej w Instytucie Psychiatrii i Neurologii al. Sobieskiego 9 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: rehabilitacja 06.07.04, 15:12 Dzięki za odpowiedź.Straszne tam kolejki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nastawsie Re: rehabilitacja 08.04.14, 18:11 Medical Fitness w Warszawie na pewno Ci pomoże www.medical-fitness.com.pl/fizjoterapia.html Korzystałam wiele razy w tym Moja rodzina. Jesteśmy zadowoleni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandzito Re: rehabilitacja 26.08.14, 16:47 W kazdym razie odradzam warszawska klinike Po Urazie. Jej wlasciciel i glowny fizjoterapeuta skoncentrowany jest na liczeniu zyskow, a nie samopoczuciu pacjentow. To przede wszystkim ksiegowy i menedzer. Odpowiedz Link Zgłoś
l.h.o.o.q Re: rehabilitacja 29.08.14, 10:29 myślę (dotyczy to Wawy), ze warto skorzystać z programu "aktywni dzięki sobie" fundacji Avalon, dofinansowują do 70% kosztów osobom z orzeczeniem o znacznym stopniu fundacjaavalon.pl/index.php/programy_fundacji/aktywni_dzieki_sobie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pomocowo Re: rehabilitacja 09.11.15, 14:54 Polecam rehabilitacje domową poMOCowo. Dojazd do pacjenta , korzystne ceny a co najważniejsze efekty z przeprowadzonej rehabilitacji . Numer kontaktowy 506 671 673 :) Odpowiedz Link Zgłoś