abecadlo8888 15.04.19, 12:52 Dzień dobry nazywam się Dorota i mieszkam w Warszawie, mam 55 lat i jestem chora, mam uszkodzony mózg, zaburzenia mowy, musiałam się zwolnić pracy bo nie mogłam trafić do domu... Co teraz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miamalic Re: Zaburzenia mowy 15.04.19, 12:57 cześć Dorotko, też jestem z Warszawy! rozumiem Cię tak mocno mocno. I ściskam mocno bo tużo Ci teraz siły będzie potrzeba!!! Szukaj pomocy, szukaj fundacji o organizacji od takich spraw. Fundacja Neuron+ , Stop Barierom etc. Powodzenia i buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
cravedrive Re: Zaburzenia mowy 04.02.22, 13:22 Witam serdecznie, W styczniu 2022 roku powstał startup o nazwie MOVA. Jest to aplikacja napisana w konsultacji z osobami z zaburzeniami mowy. Celem aplikacji jest umożliwienie komunikacji dla osób z zaburzeniami mowy. Po więcej informacji zapraszam na naszą stronę: www.cravedrive.pl/mova_1/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwukropek_salambek_dwukropek13 Re: Zaburzenia mowy 18.05.22, 12:29 Cześć. Przeczytałem twój wpis. Jeśli rozmowy z kimś życzliwym mogą Ci pomóc to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś