Dodaj do ulubionych

Policja mysłowice śląsk

• dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 05.08.26, 07:17
      Wczoraj tylko jeden pierdonięty z kmp mysłowice zapie...ł na motorku przez katowicką, dziś z rana już trzech ułomów, pedofi z psiatni o 5:35 przy duzym kościele...dziś zasuwał za mna kolejny yebnięty ulice dalej, taxi bolt oraz ułom z taxi merc. Na ulicy Różyckiego 3d ostatnia klatka, mieszka kolejny stalker, ten to ze dwa lata non stop za mna wyłaził z chaty, o kazdej porze dnia. Dyspozycyjny emeryt z brzuchem ciążowym....zdjęcie do wglądu. Dziś przechodziłam obok i wiedziałam, ze wyjdzie bo dawno go nie było, stary udawał kiedyś że ma Alzhaimera... Co zrobił dziś ? Stał na klatce wewnątrz i obserwował przez zaciemnioną szybę w drzwiach.... Ale nie wylazł od razu debilek, czekał az przejde i mine jego blok poczym wylazł...dziś sunęli znów drobem z rana poyebańce z kmp myslowice
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 06.08.26, 16:21
      KMP Mysłowice, Starokoscielna 2, te tępe młoty od miesiąca jeżdzą za mną radiowozami ale tylko w środy, te napalence mają rozpiski na komendach za kim i kiedy mają kursować. Wczoraj ułomki warowały radiowozem po przeciwnej stronie ul. Orląt Lwowskich 29 w Sosnowcu, ( około godziny 17:55) na drodze podporządkowanej. Jadąc busem z S-ca do M- c stały napaleńce specjalnie dla mnie. Wczoraj podniecali sie w sumie na 10 autek chyba, w tym Taxi merc yebnięci taksówkarze nie wytrzymali, w tym na Katowickiej jechali na motorze za busem którym jechałam, w sumie na motorkach trzech upośledzeńców. Tępe Staruchy z psiarni trzepią krótkie pały. A co tak slabo z rana dziś? tylko kolejny pie...ięty z taxi merc ??? zapie...ł przy okrąglaku nieopodal Mysłowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej o godz. 5:40. Pewnie ktos tam był i widział zboka.
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 18:09
        kk4286u taxi bolt to jeden stalker
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 06.08.26, 16:34
      Kolejni stalkerzy
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 06:31
      Wczoraj Cymbały z kmp myslowoce znów się spusciły. 5 minut przed nagraniem poniżej, stalker z Rózyckiego 1a t.j. druga klatka, wziął swego pieska chyba yorka ma i stanął przed blokiem Nowowiejskiego i warował tam 40 kilkuletni tępy dzban z pedalskim chodem i czekał ułom aż wyjde. Ten dzban przez 3 lata wychodził z tym swym psem wtedy gdy wiedział, ze wracam na chate, brał psa i jakies dwa bachory z yebniętą blondi i lazili zamną w cztery sztuki jak opętani wpatrzeni we mnie. Wczoraj przechodząc miedzy Rózyckiego 3 a 5 wyjechal stalker białą znana taxi ( podam jego blachy innym razem) gdy mnie mijal gapil się jak poyebany..[video]Wczoraj Cymbały z kmp myslowoce znów się spusciły. 5 minut przed nagraniem poniżej, stalker z Rózyckiego 1a t.j. druga klatka, wziął swego pieska chyba yorka ma i stanął przed blokiem Nowowiejskiego i warował tam 40 kilkuletni tępy dzban z pedalskim chodem i czekał ułom aż wyjde. Ten dzban przez 3 lata wychodził z tym swym psem wtedy gdy wiedział, ze wracam na chate, brał psa i jakies dwa bachory z yebniętą blondi i lazili zamną w cztery sztuki jak opętani wpatrzeni we mnie. Wczoraj przechodząc miedzy Rózyckiego 3 a 5 wyjechal stalker białą znana taxi ( podam jego blachy innym razem) gdy mnie mijal gapil się jak poyebany..
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 18:06
        Sm 3154e lider taxi biala taksi
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 09.08.26, 06:59
        Logo taxi z bliska, bo piksele rozmyte....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 07:07
      Dwie minuty póżniej za białą taxi kolejny tepy h uj na motorku, jedzie stary buc z wąsem i starą mordą ulicą Szopena i skręca w moją strone w Różyckiego.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 07:19
      Parę minut póżniej jestem w Biedronce na skocie, czekam na niebieskich fiutków w radiowozie aż wyjadą w poprzek ale i ich nie ma, wchodze do biedry patrze przez okno a t już kolejny fjut na motorku podjechal, o 17:21 dwie minuty po moim wyjściu z biedronki jechały pizdeczki w radiowozie. Ktoś tam był wczoraj i widział? Jechały w stronę MSM Mysłowice
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 07:23
        Dziś z rana przed szóstą zasuwał za mną pie...ięty taxi bolt na mini rondzie w centrum, skręcał w stronę aresztu wzdłuż linii tramwajowych, jeden tepy uj zapie...ł za mną ul szopena i ułomy w ciemno pomarańczowym autku tuż przed 6 rano...poyebańce
        • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 18:14
          Ułomy i ulomice jeżdzą też na przeszpiegi na warszawskich blachach WE itd....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.08.26, 22:20
      Myslowickie psy znów chleją w weekend. Dziś po 20:40 tylko jeden na motorze od Janowa przy Rossnanie zapie...l i to w znacznej odległości i odbił w Nowowiejskiego....kolejny thebil godzinę póżniej jechał od strony Kwiatowej przy zakładzie fryzjerskim baaaardzo powoli... w pewnym mimencie nawet wyłączył światła ha ha i po dluzszej chwili skręcił na prawo za Nowowiejskiego w stronę Szopena. Tak te upośledzeńce wyrabiają latka pracy
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 09.08.26, 03:15
      Mysłowickie psy, jak jadą oznakowanymi motorkami to mordy szczelnie zaslaniają, by uniknąć identyfikacji.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 09.08.26, 07:46
      Dzis przed 6 rano będąc na cmentarzu przy Mikołowskiej, żadnego stalkera czy stalkerki, aż dziw. Wychodze po 6tej z cmentarza i czekam na starych i modych pajaców z psiarni na motorkach, ale ich nie ma w zasięgu. Aż dziwne, pewnie leczą kaca po wczorajszym haha.
      Wiedzą też, że z telefonem namiętnie łaże i prawie wszystko już nagrywam, by podzielić się tym tu, czym zajmują sie myslowickie psy...od ośmiu lat, dzień w dzień zasuwają za mną. Wiele zdjęć z nimi w roli głównej niestety pokasowałam. Apropo tematyki cmentarnej, mysłowickie psy łaziły i jeździły za mną wokół cmentarza od kwietnia 2021 roku do listopada 2023r. Przestali, bo ja przestałam przychodzić tam a przychodziłam tam w tym okresie niemal dzień w dzień. Często specjalnie dla nich, nawet po dwa razy w ciągu dnia haha by tych głupków poobserwować w akcji. Pierdooolca dostawali a sucze cieczki. Zabrałam im rozrywkę... Robili nawet próbę ujęcia mnie na tzw. Gorącym uczynku, bo uroili sobie, że jestem..... Hieną cmentarną???? Wysłali Marcina Rusina w mundurku i otoczyli mnie w kwietniu 2021roku z każdej strony.... Piękny widok obserwowac tępe psy w akcji wokół własnej osoby, long story...

W tym miejscu musze wspomnieć o kolejnej yebniętej stalkerce z ul. Różyckiego 4d t.j. ostatnia klatka. Emerytowany?Babsztyl z psiarni? który tam mieszka, łaził za mną po cmentarzu krok w krok, uroiła sobie, że będzie przychodzić na grób zlokalizowany nieopodal grobu, który odwiedzam nawet po 5 rano, idjotka za mną łaziła tam, gdy psy dawały jej cynk. Stawała przy moim bloku gdy wychodzilam do roboty i wtedy gdy wracałam, nawet szukała ze mną kontaktu werbalnego!!! żeby tępą dzide sprawdzić m.in. wybierałam różne trasy i wysiadałam z autobusu specjalnie pod nią przystanek wcześniej. Na każdej trasie stara sucz przez około dwa lata była w godzinach niestandardowych, czaiła się wszędzie, zaczęla łazić z drobną blondynką mającą wlosy do ramienia, z koleżaneczką.

Ryspopis starej: twarz baby jagi dosłownie, wyciągnięty podbródek, z profilu ten podbródek wystawał, karnacja raczej ciemna, brązowe włosy, po rude, bo farbuje. Raczej gęste, dlugość ok 10-15 cm. Chodziła w okresie od 2024 do 2025roku często w białych gaciach, ma chude nogi, ale brzyszysko odstające. Chodziła też w spodniach legginsach z motywem kwiatów, z torbą też płócienną na ramieniu, ubiór: raz poplamione gacie i bluzę miala jak wylazła za mną z chaty do żabki na szopena...plus tłuste kudly nieuczesane, tam m.in. lubiła stać po prostu stac i gapić sie we mnie...czekała na mnie... Nie tylko ona ...Nieraz nawet nie wchodzila do sklepu. Pali papierosy. Raz, gdy też za nią perfidnie szłam zaczęła wrzeszczeć, że zadzwoni po pały.. Któregoś razu najpierw stała pod moją klatką i czekała aż wyjdę przed 6 rano. Wtedy poszłam za nią. Dotarła do przychodni na Wyspiańskiego, przed czasem. Stała i czekała aż pół godziny jak nie więcej na otwarcie...stara widać się nudzi, wyglądało jakby stara prukwa znała kogoś tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka