dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 13.08.26, 20:30 Uberem 5 minut wcześniej zasuwali drogami idiedlowymi za tym pierwszym starym próchnem na motorku...to uberowski debiut. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 13.08.26, 20:41 Myslowickie psy co tak słabiutko dzisiaj z rana, żadnego fiutka na motorku haha zmęczyli sie po wczorajszym te imbecyle umysłowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 06:54 kMP myslowice starokościelna 2 te tępe h uje z tego komisariatu wczoraj jechały za mną co ulicę w radiowozie od Grunwaldzkiej do Powstańcow wraz z yebniętymi mlotkami ze strazy miejskiej,gdy bylal juz na oswiecimskiej podjechal piercolniety z taxi merc. będąc na rymerze podjechali vanem oznakowanym z naprzeciwka a gdy szlam po 15 minutach w stronę Mikołowskiej znów zasuwali za mna radiowozem. Wraz z z yebnietym komendantem z mc nie zasunal tępydzbanszyby i bylo ułomawidać Tak te glupki y Pierdolniętew mózgownice wyrabiaja lata pracy. Dulovvska napalona lesbo wypie...j z Grzesiem Kotkiem yezdzic za mna dziś od szóstwej rano pomiescie wraz z kolejną yebniętą nablachaxh z dąbrowy gorniczej. Ty idjotko jest15 sierpien aty zapuerdlasz za mna lesbo od rana Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 06:57 Pijebańce znow od wczoraj zapie...ją jak poyebani na motorkach Teresa iwanówna bier pieska iwypuerdalaj tlusta dzixo lazic za mna pomiescie . moze wteszcie teoa szmato awans dostaniezz Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 07:18 Kolejna osiedlowa stalkerka, monitoring osiedlowy zamieszkała przy ul Rózyckiego 5a. Ryspis szmaty. Blond kudły kręcone, czasem związane, czasem rozpuszczone, oczy ma jasne niebieskie i wąski ryj, rozbiegany wzrok,jej szyja we wszystkie świata strony kręci się za ludzmi idącymi... Lezie i gapi sie po ludziach. Często pożyczała rózne psy i wyprowadzała je dokladnie wtedy, gdy wiedziała ze przechodzę tamtędy...wraz ze swoim Yebniętym fagasem siegającym jej do ramienia stawali za momi oknami balkonowymi i ułomy czekały idąc wolnym krokiem az wyjde z chaty... Idjotka łaziła za mną z tym fagasem od około 2022 do stycznia 2024 roku... Tępę spojrzenie,rozbiegany wzrok schizofreniczki i ryj wyglądający jak nabotoksowany. Psiarnia czemu ta cippa za mna już nie łazi? Kogo stalkuje teraz?. Co się stało z debilką co ma pieska maksa rasy york?. Czemy pisda za mna juz nie wyłazi z tym pieskiem z rana wieczór we dnie i w nocy? . Czemu swojej tępej óreczki z blond długimi kudłami i w brylach, nie kaze łazić z tym psem tam gdzie jestem? Tepa mieszka w drugiej klatce na ostatnim piętrze przy ul Różyckiego 3 a. Dre ryja na caly regulator na osiedlu, prawdopodobnie ma siostrę z bachorem lat ok. 9 płci z siusuakiem... Czemu ta kretynka juz nie łazi za mna. Pewnie niebawem kazą im znów lazić ,a mna zrobie fote i wrzuce tu Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 07:25 Spaślak, tępu stary h uju z mysłowickiej psiarni jezdzacy na motorku z szybkością 20km /km coś ci się tępy fjucie w ten twój tępy łeb stało sklerotyku? Znów chlejesz w weekend że zapominac wapniaku wstać z wyraspecjalnie dls mnie. T Staruchu tepy opadasz z sił bo już nie jezdzisz codziennie ulomie za mna. Staje ci jeszcze tuku stary? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 09:05 Kolejna debilka z dziś, godzina 6:12 ul. Szopena, na blachach SK Katowice.... tuż przed nią trzech niedodupconych umysłowo z psiarni jeden po drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 15.08.26, 09:16 Podwożą się ułomy,wysiadają kilka metrów dalej poza zasięgiem mego wzroku i przechodzą obok.... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 16.08.26, 06:12 Kolejnych kilku idjotów sprzed 2 dni. Wiem, że bardzo chcieli tu na gazeta pl być, by zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 16.08.26, 06:20 Temu powyżej staremu psu staje mały fjutek dość czesto... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 16.08.26, 06:16 Ten drugi na motorku erekcji dostał, gapi się we mnie jak zahipnotyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 16.08.26, 06:14 Zaniedlugo przestaną cwaniakować gdy jesień przyjdzie deszczowa ha ha te bojoki boją się w deszczu jeździć, by nie glebnąć. A jak jadą to 10km na godzinę hah Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 20.08.26, 05:58 Jak zawbilam dziś tępe mysłowickie psy w radiowozie za moim oknem balkonowym o 4:35. Zachciało mi sie sr... ale zanim siadłam na kibel podeszłam do okna by im dać znac, potem gdy się wysrałam podeszłam jeszcze raz do okna poczekałam minute i już miałam wracać ale ptaki za oknem dały mi znać ze jakieś autko jedzie więc wróciłam i w tym momencie jechał patusiewicz? w radiowozie o 4 ;35 rano wyjechał z ul Szopena. Patu trzepiesz już małego z koleżkami? Niestety nie udało mi tego nagrać ale to nic nie szkodzi jeździli potem napaleniec co minute za moim oknem non stop jezdza tepe dzbany dalej... czekają 10 metrow za blokiem obok a jak podchodze do okna zapie...ja. wkleję kilka zdjęć tych śmieci ze starokoscielnej niebawem. Czemu nie jeździcie na motorach cymbały za moim oknem. Teresa Iwanowska, dulowska, pałka, zróbcie se dzidy kategorie a na motor cipy bedziecie se wietrzyć jeżdżąc za mną. Fux hu ja trzepie w kiblu na komendzie a nie za moim oknem ile razy mam ci to toku powtarzać? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 20.08.26, 06:04 Cymbały z KMP Myslowice nie mogły za mną jeździć od niedzieli bo zwyczajnie ja nie wychodzę z chaty od niedzieli będąc u kogos więc myslowickie psy kur wicy dostają i pie...a. Dlatego wpisów tu nie ma bo nie mają okazji do zapie...nia za mną. Grzesiu koteczku z kmp wpadniesz dziś do biedronki na skocie za mną? Wiem ze sie chlopie steskniles i maly ci juz staje. Zrobie ci fotkę i wrzucę na tą stronkę do kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 20.08.26, 06:27 6;17 zaliczyli znow dziś myslowickie tepę psy drugą rundę w radiowozie za moim oknem balkonowym. Za nimi jechał pedałek na rowerze. Patusiewicz znów ci stanął? Teresa Iwanowna ty pismo tępa pochodzisz z pieskiem? Dupa ci schudnie. Oni tak mają że jak daje im swój czas tak jak dzisiaj, to łażą z pieskami na smyczy wokół mego bloku lub udają ze przechodzą.... rowerami taksówkarzami itp. Tak te ułomy tępe wyrabiają lata pracy na komendach. Rusin gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 20.08.26, 17:49 Fux ty się pie...ij w ten swój tepy łeb Dziś wysłali za mną do biedronki m.in. starego h uja zdjecie wkleję...i trzech ułomów na motorze Darek spuść się w dupsko dulowskiej najlepiej jadąc na motorze pieseczki Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 04:18 Zdjęcie stalkera z Biedronki, tam był jeszcze jeden ale focie zachowam. Ten stary bardzo rzadko lazi za mną po sklepach. Pamiętam go z akcji sprzed kilku lat w biedrze przy cmentarzu. Mysłowickie psy też wtedy łaziły za mną. Stary łazi po sklepach i nic nigdy nie kupuje...potem wyłazi zapala fajkę i stoi jak poyebany. Jedna noga na drugą chyba lać mu się chciało? Godzina 17:23... stanął już przed biedronką jak widać bez żadnych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 05:20 Parę sekund później po przeciwnej stronie jestem stary masturbant już gapi się we mnie no i wypuścili od razu ulomka na motorku.... Dwa w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 21.08.26, 09:11 Wczoraj o 5:00 wychodzę z domu czeka na mnie już obok klatko tępy h uj z myslowickiej psiarni. Trzyma rękę w kieszeni głęboko i pociera o wlasne genitalia gdy na niego patrze. Chwilę póżniej przechodzę przez ulice a tam przy przedszkolu na rogu Rózyckiego i Szopena kolejny pedofil na motorze z myslowickiej psiarni i dwóch niedojebów w autkach.w sumie zapie...li na pięciumotorach podjezdzają za mnąpod biedronke. Dare fux pie...ij się sie swoim krotkim fjutem w pusty leb albo wypie...j do frysztackiej na skotnice ona obciąga wszystkim myslowickim psim obciągnie ci chlopie tez z połykiem. Uwielbia to robic w wozie strazackim haha Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 21.08.26, 09:36 Dziś z rana o 5;40 jechali myslowickie psy w trójkę na .podniecając się tym, że szłam na piechotę spod przystanku obok Kościoła NSPJ. Jechał pedofil gruby na motorze obok sądu rejonowego w stronę Niwki. Za mostem przed światłami kolejny stałem oczywiście Taxi merc te ulomy odkąd pisze to zboczone ułoży odkąd przestali jeździć za mną codziennie pojawiają raz na tydxień czy miesiąc. Ostrzegam przed pzebiwrancami za Mikołaja wczasieswiąt. Ich rączki lubią sobie podotykać to i owo podczas siedzenia im na kolankach Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 21.08.26, 09:53 Dziś z rana o 5;40 jechali myslowickie psy w trójkę na motorkach.podniecając się tym, że szłam na piechotę spod przystanku obok Kościoła NSPJ. Jechał tam pedofil gruby na motorze obok sądu rejonowego w stronę Niwki. Za mostem przed światłami kolejny stał oczywiście dziś teZ Taxi merc, te ulomy odkąd pisze to co robią z psami, to te zboczeńce przestały jeździć za mną codziennie? pojawiają się obok mnieraz na tydxień czy miesiąc. Ostrzegam przed przebiwrancami z tej firmy za Mikołaja wczasieswiąt. Ich rączki lubią sobie podotykać to i owo podczas siedzenia im na kolankach Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 22.08.26, 20:32 Tępe h uje co tak słabo wczoraj przed 6? Tylko dwa tepe fjuty na motorkach ? Debili w nieoznak nie licze juz. Czemu fjuty z lider taxi nue jezdzą juz? Wczoraj dziwnym trafem zrobili wyjątek jeden jechał w jedną stronę drugi z naprzeciwka. Czerwona i niebieska taksi. Czemu stara blondi nie przychodzila w tym tyg pod przystanek? Stara ku... wypalila sie? Wkleje zdjęcue kolejnego idjoty z Ul. Armii Krajowej ktory z wlasnymiuwaga kotami wychodzi z domu iczeka przed klatką. Wygląda na niedoje...ego umysłowo jak niejeden mysłowicki pies. Co tak słabo dziś z rana, żadnego h...a na motorku, penetrowaliscie grupowo odbyt frysztackiej czy znowu chlanie weekendowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 22.08.26, 22:35 Blok Armii Krajowej 8. Kolejny napaleniec od 2 tygodni stoi tak i czeka aż idę... Myslowickie psy proszą sie swoich kumpli nierzadko z deficytowy umysłowymi jak ten chłop by wykonywali polecenia. Kto o 5:40 w sobotę rano otwiera drzwi na oścież z klatki schodowej iczeka w środku na klatce, nierzadko z własnymi kotami? Kolejny psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 22.08.26, 22:45 Wychylał swoj tepy łeb zza drzwi by sprawdzać czy już idę. Myslowickie psy mówią mu kiedy przechodzę tamtędy i on wyłazi wtedy i tak stoi z głupkowaty. uśmieszkiem... ułomki z adresów podanych na tej stronie przestali wyłazić za mną teraz ten zaczął od 2 tygodni. Myslowickie psy mają rejestr osób z deficytami umysłowym m.in. do takich celów. Głośno było o aferze gliwickiej jak policjanci okradali starych, chorych i nieboszczyków Dlatego psy trzymają z ratownikami medycznymi i strażą pożarną...przecież zanim dom spłonie plądrują teren i kradną.. potem ci powiedzom, że spłonęło... dlatego zaduszają podczas intenrencji... skóra i wnętrzności cenie wow niemało da się zarobić na tym haha Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 04:54 Tutaj odwrócił się już i udawał, że wchodzi do klatki. Stał tam ulom dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 05:02 A ułamek sekundy wcześniej zza krzaka wylazo to coś? Też od was? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 22.08.26, 23:39 Kolejnych kilku debili z wczoraj. Jeden za drugim. Zbliżam sie do ulicy i zapie...ją.. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 22.08.26, 23:43 Trzeci. Resztę ułomow zachowam. Jeżdżą czarnymi też autkami z zaciemnionymi szybami Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 04:24 A jednak uberowskie nasienie wdrożone Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 08:16 Profil na Facebooku myslowickiej psiarni - te głupki tylko do tego sie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 23.08.26, 23:13 Niebieskie napaleniece zabezpieczają przejazd parady motocyklowe haha żałośni. Zabezpieczają co roku przejazd z przyglupimi Mikołajami na motorkach spotykają się z szuranie motocyklowe mysłowice.... robią to akty miłosierdzia tylko dlatego, bo sami jeżdżą na jednośladach i podtrzymują kontakty i sami jeżdżą z nimi. Potem tych ułomków na motorach wykorzystują też do jeżdżenia za mną... codziennie nowe gó wno na motorach. Tak te niebieskie lesery pie...ięte w mózgownice wyrabiają lata pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 24.08.26, 06:31 frysztacka #nów tym qtasom z psiarni dupy nie dałaś wystarczająco? Zapie...li za mną od klatki schodowej .... plus czterech.niedodupconych na motorkacg Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 24.08.26, 06:33 Czemu radiowozem za mną już nie jeździcie. Dziś wysłali jeszcze fiutana rowerze...popie...nce Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 03:55 Gapią się jak popie...ni przejeżdżając obok. Jedno za drugim. To też od was? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 04:08 Koleś nie miał kasku spisać go barany Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 24.08.26, 20:16 Rano zapie...lali trzema motorkami w tym dwa w oddali haha po południu też trzema. Podjechali autkiem pod biedre na skocie. I czirnym autkiem pod mój blok...Targoś jutro będe w kauflandzie wpadnij tam po kaszankę i jabola wraz z Tumankiem. Tumanek ze swoją szpetną zasuwał za mną autkiem w niedzielny poranek z dwa lata temu, nie tylko on haha Odpowiedz Link Zgłoś