Dodaj do ulubionych

Piekarnik halogenowy

15.09.10, 21:50
Ktoś bardzo, ale to bardzo zachwalał poniższy produkt

allegro.pl/kombiwar-halogen-oven-piekarnik-usa-od-mr-t-i1219883700.html
że taki świetny do wszelkiego rodzaju mięs, gotowania na parze i w ogóle niezastąpiony w kuchni.

Macie, używacie?

Obserwuj wątek
    • blueapia Re: Piekarnik halogenowy 17.09.10, 18:36
      Ja mam taki piekarnik, ale bez tego halogenu i jestem zadowolona. Najlepiej wychodzi mi kurczak, kawałek karczku, podpiekam również mięsko do bigosu. Mięsko czasem robię z warzywami i ziemniaczkami. Zamówiłam w Mango za 199 zł. Jak dla mnie fajna rzecz. Moja mama ma z ta lampą halogenową i drażni mnie "jej moc świetlna". Różnic w gotowaniu nie widzę.
    • mujer_bonita Re: Piekarnik halogenowy 17.09.10, 19:09
      'Piekarnik halogenowy' to nic innego jak kombiwar gdzie źródłem ciepła zamiast tradycyjnej grzałki jest silna żarówka halogenowa. Poczytaj sobie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,49213,105122476,,kombiwar_Halogen_Oven.html?v=2
      forum.gazeta.pl/forum/w,49213,115955703,,Kombiwar_.html?v=2
      Podtrzymuję moje zdanie z pierwszego wątku - jak się ma piekarnik z termoobiegiem to kombiwar nic 'fajniejszego' nie zrobi.
    • fantagiro30 Re: Piekarnik halogenowy 17.09.10, 20:04
      Zostałam obdarowana takim cudem...Jeśli masz zwykły piekarnik - nie kupuj tego. Użyłam kilka razy - dobrze pieką się skrzydełka, żeberka, płaty rybne. Nie nadaje się zupełnie do sporych kawałków mięs typu schab, karkówka. Mięso wychodzi jakieś gumowe, niesmaczne. Próbowałam kilka razy, w końcu wróciłam do piekarnika. Gotowałam w tym warzywa na parze - owszem, ugotowały się, ale ile toto prądu naciągnęło! Zdecydowanie taniej byłoby na gazie. Na pewno nie da się upiec w tym kurczaka tak, jak pokazują w reklamach. Ogólnie zawalisko w kuchni. Naprawdę nie polecam. Jedynie pizzę czasem w tym odgrzewamy, nic poza tym.
      • agnes1704 Re: Piekarnik halogenowy 17.09.10, 20:50
        dzięki dziewczyny, jesteście niezastąpionebig_grin Mam dobry piekarnik z termoobiegiem i coraz mniej miejsca w kuchni, więc dodatkowy grat nie jest mi potrzebny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka