anu_anu 08.11.10, 20:29 Czy takie cuda jeszcze funkcjonują? W supermarkecie można oddać butelki - ale jak ma się paragon. A ja nie mam Natomiast mam sporo butelek w piwnicy. To tylko do kubła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katikot Re: Skup butelek 08.11.10, 20:36 Ja oddaję w Polo na osiedlu - niby trzeba mieć paragon, ale nigdy go ode mnie nie chcieli. Odpowiedz Link
misself Re: Skup butelek 08.11.10, 21:08 Poszukaj w sieci pod "skup surowców wtórnych" W Krakowie są dwa, we Wro na pewno też niejeden. Odpowiedz Link
anu_anu Re: Skup butelek 09.11.10, 10:35 Znalazłam i byłam w dwóch najbliższych mi - ale tam skupują tylko złom i makulaturę (ale nie kartony, nie wiem dlaczego). Odpowiedz Link
misself Re: Skup butelek 16.11.10, 15:01 anu_anu napisała: > Znalazłam i byłam w dwóch najbliższych mi - ale tam skupują tylko złom i makula > turę (ale nie kartony, nie wiem dlaczego). A to dziwne Spytaj może jeszcze w monopolowym? Ale tam chyba tylko na wymianę. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Skup butelek 08.11.10, 23:04 Podobno chodliwe są butelki po kefirze i w niektórych sklepach nawet nie musisz mieć paragonu. Odpowiedz Link