lee_na 02.04.11, 21:48 Macie lodówki z kostkarkami? podzielcie się opiniami. Czy ktos wie co to jest kostkarka twistowa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_k Re: lodówka z kostkarką 03.04.11, 17:00 Mam taką kostkarkę w lodówce Samsunga i nie używam. Kostki zwykle nie chcą wszystkie wypaśc, jednak nie to jest najwiekszym problemem. Lód z takiej kostkarki z czasem przechodzi zamrażarkowym zapachem. Trzymam produkty w pojemnikach lub woreczkach, jednak to nie bardzo pomaga. Odpowiedz Link
malgorzata9 Re: lodówka z kostkarką 03.04.11, 17:28 Ja mam zdanie przeciwne Dwa lata użytkujemy kostkarke w Samsungu - jesteśmy w siódmym niebie - sprawdza się na kazdej imprezie, grillu, latem można momentalnie mrożoną herbatke zaserwować i kawkę. CUDO. Odpowiedz Link
0yotte Re: lodówka z kostkarką 03.04.11, 22:29 też mam kostkarkę twistową w whirlpoolu i to jest świetny wynalazek, używam bardzo często latem, zimą od czasu do czasu i nawet wtedy żadne zapachy nie przeszły na początku zastanawiałam się, czy jej nie wymontować, bo zajmuje sporo miejsca, ale nie zrobiłam tego i już nie zrobię Odpowiedz Link
nerri Re: lodówka z kostkarką 04.04.11, 22:47 Mam tak samo Mam i używam...dzięki temu w lecie zawsze mam lód...szok,bo wcześniej zawsze braki były Odpowiedz Link
apra_live Re: lodówka z kostkarką 05.04.11, 11:40 Ja zimą też używam kostkarki głównie do pespi coli, ale jak ktoś szuka takiej lodówki to warto zwrócić uwagę na LG bo dostały medal w tym roku za Dobry Produkt 2010 Odpowiedz Link