Dodaj do ulubionych

Płyn do płukania

16.04.11, 18:42
Używam do płukania płynu Silan o zapachu grejpfruta i limonki. I ostatnio nie mogłam go dostać a teraz właśnie doczytałam w necie, że stare zapachy zostały zastąpione nowymi. Niestety żaden mi nie odpowiada sad Czy są jakieś inne płyny do płukania o zapachu cytrusowym? Taki by mi najbardziej odpowiadał. A na samą myśl o eksperymentowaniu z płynami przechodzą mnie ciarki.

A swoją drogą firma Henkel mogła ogłosić, że zamierza wycofać ten płyn z produkcji - zrobiłabym sobie zapasy.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Płyn do płukania 17.04.11, 11:26
      Ojej, mam nadzieję że nie wycofają tego złotego.
      • ka_thy Re: Płyn do płukania 17.04.11, 11:56
        Tu sobie zobacz, które płyny są aktualne.
    • arnoldboczek pomóżcie dobre ludzie... 03.06.11, 00:16
      kiedyś miałem okazję pracować u jednej pani, która używała płynu do płukania tkanin, o obłędnym wprost (i niezwykle mocnym i trwałym ) zapachu gumy do żucia (Donald ?) niestety nie zapisałem sobie nazwy producenta... a i z panią nie mam żadnego kontaktu... może znacie konkretnych producentów płynu o właśnie takim (obłędnym dla mnie) zapachu ?? Pozdro
      • armaiti1 Re: pomóżcie dobre ludzie... 03.06.11, 14:33
        Znalazłam w sieci takie coś: "Nie parfumój, po prostu likwidój":
        sklep.hartim.bazafirm.pl/go/_category/?idc=7_21&order=1&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl
        • cilantre Re: pomóżcie dobre ludzie... 03.06.11, 16:55
          Łomatkobosko, jaki sklep, aż roi się od błęduf
    • monika3411 Re: Płyn do płukania 03.06.11, 21:44
      Jestem wierna Lenorowi w ciemnozielonej butelce. Przepięknie pachnie smile
    • 0canna Re: Płyn do płukania 04.06.11, 21:42
      Nie używam żadnego płynu do płukania. Drażni mnie każdy, wiecznie wyczuwalny, nawet najpiękniejszy zapach.
      • handlarzzludzen Re: Płyn do płukania 05.06.11, 23:55
        Polecam sodę + ulubiony olejek eteryczny zamiast płynu - daje 100% 'potrzebnego' zapachu smile
        • misself Re: Płyn do płukania 24.06.11, 20:37
          handlarzzludzen napisała:

> Polecam sodę + ulubiony olejek eteryczny zamiast płynu - daje 100% 'potrzebnego
          > ' zapachu smile

Primo - głównym zadaniem płynu do płukania jest zmiękczenie ubrań i ich ochrona przed elektryzowaniem się.
          Secundo - olejek do płukania? Nie plami?
    • marchewa78 Re: Płyn do płukania 24.06.11, 18:26
      Spróbuj tu:
      allegro.pl/listing.php/user?us_id=21667250
      Ciekawe zapachy są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka