Dodaj do ulubionych

wpadki synowej

22.04.11, 10:03
ponieważ wątek o wpadkach teściowych został poczytany przez jedną Forumowiczkę, jako szykanowanie teściowych, dla równowagi zakładam drugi wątek. o wpadkach synowych. mogą w nim pisać zarówno teściowe, mające okropne synowe, które zabrały im ich kochanego syneczka, jak i osoby będące synowymi mające na koncie jakieś wpadki.

Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: wpadki synowej 22.04.11, 10:15
      Zapomnieliśmy z mężem (oboje) o urodzinach teściowej i gdy u nas była dzień wcześniej (w innej sprawie) kupiliśmy prezenty w popłochu na chybcika (musieliśmy wręczyć w ten dzień bo tak wypadało, teściowie potem wracali do swojego miasta), trafem kilka dni wcześniej kupiłam dla siebie czerwone śliczne korale (akurat takie w stylu dla każdego), nie zdążyłam nawet założyć i ściągnąć metek więc były nówką smile
      Mąż pojechał na chwilkę (niby zatankować) kupił torebkę na prezent i czekoladki, jak wrócił szybko poszedł do łazienki (teściowie w salonie), potem ja poszłam do łazienki wink, do torebki szybko wrzuciłam korale i heyaaa...
      Prezent był jak się patrzy, a teściowej korale bardzo przypadły do gustu " Ty to zawsze wiesz co mi się podoba i potrafisz wybrać" big_grin
    • mkaroli Re: wpadki synowej 22.04.11, 16:17
      jestem okropną synową, i wiem o tym. co do wpadek to nigdy nie pamiętam kiedy ma imieniny ani urodziny, ani ile ma lat. Może nie jestem taka zła jak myślałam? chciałabym aby ktoś nie pamiętał ile mam lat smile

opowiemci.blox.pl
      pracowniapodaniolem.blogspot.com
    • niedobre Re: wpadki synowej 22.04.11, 23:00
      Dla równowagi: Dawno temu, kiedyś do teściowej mówiłam per pani, pojechałam do niej z tekstem, że nie wobrażam sobie do obcej kobiety mówić "mamo". Zrobiło jej się bardzo przykro, a mnie cholernie głupio i tak mi zostało do dzisiaj chociaż minęło już 15 lat. No i dzisiaj mówię do niej "mamo". A w ogóle wielbię swoja teściową, bo to wspaniała kobietawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka