aqua696
03.06.11, 07:04
Super dom, tylko jeden mankament -mole..juz myslalam ze to jakis zwierzatka z krzwow, bo rok temu przy wietrzeniu na sloncu ciuchow nic w nich nie znalazla..niestety po poworcie, odkrywal teraz znow te okrotniki, i dzis jeden w recznikach...wryyyyyyyyyyyyyyy
Czym z tym walczyc, jak slonce bedzie to oczywiscie wszystko wyladuje--ale na razie u mnie z sloncem krucho...
Lawende mam ale juz z 2 letna czesc z woreczkach nierozpakowana.
Jakies zawieszki ktore przywiozlam..ale moze macie jeszcze jakies sposoby..
No i najwazniejsze gdzie tego szukac??
Co sprobowac z metaracami?? nie wyobrazam sobie wynoszenia ich na slonce-moze czym przetrzec??
Gdzies czuje ze to gdzies na strychu mieszka..mam jeszcze kulki juz od kilku dni strasza..
Najpierw to wylatwalo z szafy-na kabel ktory z strychu idzie rzucilo cien podejrzenia, potem odkrywal iz spod lozka..a dzis w recznikach...
A na dole jest kanapa skorzana-czym to potraktowac??
Mam jeszcze lampe z niebieskim swiatlem..ale one jakos niechetnie do niej lataja..
Gdyby nie zainteresowanie w tym roku recznikami znow tkwilabym iz to nie mole a inne cuda..
Ale skoro sie w recznikach chowalo to stawiam iz mole bo coz innego??, choc jako tako jaj zniszczen nie znalazlam..
Mam piekne slonce to poprzewietrzam..musze pomyslec gdzie kupic terpentyne...
I mydla naturalne bede wrzucac w wyslonecznonie rzeczy wlozone w worki hermetyczne.
Zastanawiam sie co z strychem i garazem...
Strych jest podejrzany, w garazu sa napewno...