Dodaj do ulubionych

Biedronkowe dylematy

12.08.11, 21:37
1. zmywacz do paznokci

dziewczyny, jaki jest zmywacz lakieru do paznokci? daje sobie radę z hardkorowymi lakierami?
mam acetonowy isana z rossmanna i jestem zadowolona, ale poszukuję podobnie skutecznego jak isana.
Obserwuj wątek
    • jot.em.ka Re: Biedronkowe dylematy 12.08.11, 21:46
      Kupiłam i bardzo mi podpasował - daje radę z hardkorami i nie trzeba się namęczyć smile
    • aniazm Re: Biedronkowe dylematy 13.08.11, 10:48
      właśnie zmyłam nim niebieski lakier - dał radęsmile
    • madzioreck Re: Biedronkowe dylematy 13.08.11, 11:04
      Normalny jest, znaczy się dobry - a do tego ładnie pachnie wink
    • tomelanka Re: Biedronkowe dylematy 13.08.11, 13:20
      e tam, biedronkowy jest najlepszy, kupuj
    • happy_time Re: Biedronkowe dylematy 13.08.11, 16:11
      Dobry jest, wczoraj zmywałam trzy warstwy pomarańczowego lakieru i poradził sobie bez problemu. Zapach też ok jak na zmywacz.
    • nz2 Re: Biedronkowe dylematy 13.08.11, 19:37
      Rewelacyjny, w dodatku ta cena i objętość ....
      • anetapzn Re: Biedronkowe dylematy 16.08.11, 09:00
        Lepszy niż Isany z Lidla- wczoraj zmywałam 3 warstwy czerwonego lakieru Isaną- brr, praca jak na ugorze i do tego całe palce czerwone- kilkakrotnie wcześniej ten sam lakier zmywałam Biedronkowym zmywaczem i duuuzo lepiej mi szło.
    • ko_kartka Re: Biedronkowe dylematy 15.08.11, 01:07
      Mnie wystarczającym stopniu daje radę tylko "Bielenda", ale oczywiście to wszystko zależy od wymagać i/oraz budżetu.
    • nuova cz II: Biedronkowe dylematy 20.08.11, 15:17
      2. proszek do białego

Pamiętam, że jest proszek do kolorów, ale jest drugi - miałyście go? nadaje się do prania białych? nie pamiętam czy on uniwersalny czy do białego? rzadko piorę białe w 60 st.C, 90% białego prania puszczam na 40 st.C, więc myślicie czy się nada w tych 40?
      Nie mam kosmicznych wymagań co do zdziałania cudów (w ogóle w cudowne właściwości Arieli i jemu podobnych nie wierzę), bo nie papram się jak dziecko a do wybielania punktowego i tak używam odplamiacza w penie.
      • nuova Re: cz II: Biedronkowe dylematy 23.08.11, 14:28
        nuova napisała:

> 2. proszek do białego
        >
        > Pamiętam, że jest proszek do kolorów, ale jest drugi - miałyście go? nadaje się
        > do prania białych? nie pamiętam czy on uniwersalny czy do białego? rzadko pior
        > ę białe w 60 st.C, 90% białego prania puszczam na 40 st.C, więc myślicie czy si
        > ę nada w tych 40?
        > Nie mam kosmicznych wymagań co do zdziałania cudów (w ogóle w cudowne właściwoś
        > ci Arieli i jemu podobnych nie wierzę), bo nie papram się jak dziecko a do wybi
        > elania punktowego i tak używam odplamiacza w penie.

UP

czy zadna z was nie miala tego proszku?
        • karlakarla Re: cz II: Biedronkowe dylematy 24.08.11, 20:07
          Czasem jak jestem w biedronce kupuje ten proszek (chyba za 1,99zł w niebieskim opakowaniu) , piorę w nim firanki. Wydaje mi się że są bielsze niż prane w cudownych wybielaczach.

• baas1 Re: cz II: Biedronkowe dylematy 24.08.11, 15:20
        Jeśli chodzi o taki proszek, który jest w małych pudełkach chyba po 1,99 zł, to kiedyś kupiłam. Proszek jak proszek. Ubranie nie dostało dziur, nie zczarniało. Mam taką teorię spiskową, że wszystkie dostępne w Polsce proszki są takie same, różnią się tylko ewentualnie zapachem, no i oczywiście ceną. Ubranie (jeśli białe) i tak zszarzeje po kilku praniach, a te pierdoły w reklamach, gdzie piorą brudne białe skarpetki w dodatku zawiązane na supeł,a potem są śnieżnobiałe to między bajki włożyć. Chyba, że się kupi proszek np. w Niemczech, wtedy naprawdę jest lepszy, mimo zapewnień koncernów, że takie same proszki sprzedają tu i na Zachodzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka