31.12.11, 16:31
Jak rozciągnac sweterek 100% akryl? Prać w ciełej czy zimnej wodzie? Chyba jednak przeceniłam się i rozmiar 34 okazał się za wąski tongue_out hellppp!!!!
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: ratujcie 31.12.11, 17:43
      Nie mozesz wymienic? Czasem pranie w zbyt cieplej wodzie go rozciagnie, ale raczej zniszczy, tzn. zdefasonuje. Mozesz sprobowac przeprasowac w poprzek, ale tu tez jest ryzyko zniszczenia.
      • b-b1 Re: ratujcie 31.12.11, 17:53
        Prać normalnie w 30stopniach-lekko odwirować , naciągnąć gdzie trzeba i położyć na ręczniku, aby w takiej postaci się wysuszył.
        • umbrelka82 Re: ratujcie 01.01.12, 09:41
          problem w tym, że nie mogę wymienić, gdyż zakup odbywał się kartą płatniczą a nie była ona moja i wymiana musi być też przy tej karcie....bla bla bla..... pani w sklepie sieciowym na literkę o... ;P namotała, namieszała i guzik wyszło z wymiany. A właściciel karty wyjechał i pupa. ehh...odchudzanko chyba wink
          • alikate Re: ratujcie 01.01.12, 12:51
            Mój patent: zakładam na siebie w stanie lekko wilgotnym, dopasowuję i pozwalam "doschnąć" na sobie. Tak samo robię z dżinsami.
            • mitta Re: ratujcie 01.01.12, 19:18
              Polecam żelazko, naciągnąć, przeprasować na lewej stronie i gotowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka