korniz 18.06.12, 22:56 allegro.pl/topshop-skladak-do-ubran-deska-do-skladania-ubran-i2407294105.htmltaką. Jestem ciekawa czy się sprawdza. Marzy mi się poukładanie ubrań jak w sklepie.Nie potrafię ,owszem poskładam ale nie jest tak perfekcyjnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figaroo Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 18.06.12, 23:39 Mam taką. Ba, mam nawet dwie Jedną dużą- przeznaczoną m.in. do "dorosłych" brań i dużych ręczników. Druga- mniejsza- ubrania dziecięce, małe ręczniki. Powiem tak- dość fajne, ale ta duża jest mało poręczna. Poza tym nie chce mi się jej rozkładać w przypadku jak coś wyciągnę z szafy, rozłożę a później się rozmyślę. Do ręczników- idealna. W końcu mam porządek, wszystko w kostkę złożone Mniejsza jest w ciągłym użytkowaniu. Wszystkie dziecięce ubranka na niej składam. Odpowiedz Link
autumna Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 07:38 E, nie dałabym za to 22 zł. W necie gdzieś widziałam instrukcję, jak coś takiego zrobić z kawałka kartonu po prostu. Trafiłam, jak szukałam pod hasłem "składanie podkoszulek". Odpowiedz Link
robitussin Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 08:04 Niedługo wymyślą haczyk do zdejmowania majtek, nożyk do urywania papieru toaletowego czy organizer do układania produktów w lodówce, a ludzie też się będą na to nabierać i kupować. Nie ukrywam, że jestem w szoku. CO TO ZA PROBLEM złożyć ubranie w kostkę (nawet jeśli ta kostka nie ma wyglądu godnego Bree Van De Kamp) za pomocą własnych rąk?? Na litość boską naprawdę przywiązujecie wagę do takich pierdół? Pomijam już, że to kolejny kurzołap w domu. Odpowiedz Link
slim.fast Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 08:46 Robitussin, dzięki za głos rozsądku, bo już zaczynałam się zastanawiać jakim cudem są na świecie takie rzeczy, o których ja nawet nie słyszałam (i jestem widocznie zapóźniona w rozwoju cywilizacyjnym), ba, nawet nie śniło się to filozofom. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 09:08 Zgadzam się z Tobą. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 11:59 Robitussin popieram w calej rozciaglosci.A zastanawia mnie jak mozna miec problemy ze skladaniem recznikow i kupowac w tym celu jakies durne pseudourzadzenia? Odpowiedz Link
madzioreck Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 13:47 Trudno się nie zgodzić Odpowiedz Link
mkaroli Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 08:51 ja używam zwykłej deski do krojenia warzyw, takiej plastikowej, wymierzyłam sobie jak ma być żeby rzeczy na półkach dobrze leżały. ułatwia mi to składanie koszul i koszulek. Odpowiedz Link
korniz Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 12:46 Owszem swego czasu mama nauczyła mnie składania ubrań,wczoraj odświeżylam sobie pamieć i sama za pomoca wlasnych rak poukładałam dwie połki.Muszę mieć tylko silną wolę bo szafy polki to zawsze dla mnie zmora mimo że nie znoszę bałaganu. Odpowiedz Link
budzik11 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 13:46 Głupota, nigdy bym nie kupiła czegoś takiego. milion gadżetów nie zrobi za nas roboty, czy z deską, czy bez, i tak trzeba składać, więc wolę bez - taniej i mniej gratów. Odpowiedz Link
agata0 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 18:07 Na forum Perfekcyjna Pani Domu pewnie byłby inny odzew PS. Zgadzam się z robitussin. Dodatkowo walczę od kilku miesięcy z nadmiarem niepotrzebnych gratów w domu, a to mi się tylko z tym kojarzy. Odpowiedz Link
budzik11 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 18:39 agata0 napisała: > Na forum Perfekcyjna Pani Domu pewnie byłby inny odzew Można perfekcyjnie złożyć ręcznik czy koszulkę bez specjalnej deski. Odpowiedz Link
agata0 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 18:48 Oczywiście. Ale WDPD robi to tylko wystarczająco dobrze Odpowiedz Link
mdobra1 Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 19.06.12, 23:32 A ja używam gazety, większej i grubszej typu Twój styl do dorosłych ubrań, albo zeszytu do dziecięcych. Kładę na plecach bluzki,składam do krawędzi rękawy, potem dół raz lub dwa razy jak dłuzsza i wyciągam gazetę lub zeszyt. Wszystko poukładane w kosteczkę Odpowiedz Link
kamunyak Re: deska do składania ubrać -ktos ma? 20.06.12, 02:38 Kiedyś też mnie zachwyciło, że wszystko mam poskładane w kostkę za pomocą podobnej deski. Jednak sama czynność trwa zdecydowanie dłużej niz parę ruchów ręką więc szybko odechciało mi się tej zabawy. Deska stoi w szafie a ja składam "ręcznie". Odpowiedz Link
123ciocia_stasia Zrób to sama 20.06.12, 09:56 Tutaj znajdziesz film jak zrobić taką deskę z tektury: drozdzowy.wordpress.com/ oraz kilka filmów o składaniu ubrań "jak w sklepie" Odpowiedz Link