nadzieja05 03.07.12, 17:21 dziewczny polecie jakis dobry, sprawdzony i niedrogi na plamy z trawy, piachu. Dobrze by dzialal w trakcie krotkiego cyklu 30 min. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zla_wiedzma Re: proszek do prania 03.07.12, 17:27 ja mogę Ci polecić ten E plus aktiv aczkolwiek czy na tak krótkim programie zadziała.... Odpowiedz Link
lirio Re: proszek do prania 03.07.12, 20:07 Na krótkim cyklu nie będzie działało nic na takie plamy. Oprócz wspomnianego E działa (w normalnym cyklu 40-50st.) ten: www.pollena.com.pl/ff,c-6.html Odpowiedz Link
drzewkopomaranczowe Re: proszek do prania 04.07.12, 18:28 Na plamy z trawy nic nie zadziała ,ponoć na taką plamę można polać śmietanę i wyprać ale ja tak robiłam i nie bardzo zeszło,noo może troszeczkę -- Odpowiedz Link
lirio Re: proszek do prania 04.07.12, 20:04 Eeeeee tam, mój Młody przychodzi codziennie ufajdany trawą z przedszkola i jakoś się dopiera. Poza tym mydełko odplamiające można stosować. Odpowiedz Link
mewa000 Re: proszek do prania 04.07.12, 20:57 Ja używam polecany tu E. Plam z trawy nigdy nie prałam na takim krótkim programie, ale kiedyś kremowe spodnie całe uciorane trawą wymoczyłam przez noc w odplamiaczu biedronkowym a potem wyprałam w programie 60min i wszystko ładnie zeszło. Odpowiedz Link
adams_katowice Re: proszek do prania 05.07.12, 08:41 ja do krótkiego programu i plam stosuję odplamiacz ariela i daje radę Odpowiedz Link