Dodaj do ulubionych

lodówka!!!!

02.09.12, 23:30
ratunku!
1. czym przetkac tę dziurkę, gdzie ma wplywać woda przy topieniu się??? próbowałam wielu rzeczy, np patyczki do uszu, ale nic nie działa!
2. co wkładacie do pojemników na warzywa- znaczy na spód? marzy mi się jakas mata czy co, żeby nie było wilgotno.
pomocy!
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: lodówka!!!! 02.09.12, 23:40
      ad. 1 Giętki drut z kawałkiem waty na końcu, oczywiście dłuższy od patyczków do uszu(Lodówka powinna mieć taki "wycior na wyposażeniu).
      ad. 2 Warzywa najlepiej trzymają się zawinięte w zwykła gazetę.
      • maria10344 Re: lodówka!!!! 03.09.12, 00:39
        Ręcznik papierowy tak,ale nie gazeta.Farba drukarska jest trująca.
        • wadera3 Re: lodówka!!!! 03.09.12, 19:48
          Ja tej farby raczej nie jem, a warzywa co najmniej myję po wyjęciu z gazety.
    • kk345 Re: lodówka!!!! 02.09.12, 23:41
      1. Rada, jaką otrzymałam na tym forum- plastikowa slomka do napojów. Nie wiem dlaczego, ale działasmile
      2. Kilka warstw ręczników papierowych, wymieniam, gdy zwilgotnieją
    • tymoteusz.a Re: lodówka!!!! 03.09.12, 09:34
      Cienka rurka do/od kroplówek.
    • olciazg Re: lodówka!!!! 03.09.12, 13:05
      Wszystkie z propozycji sa dobre. A na dno mozesz polozyc specjalna mate pochlaniajaca wilgoc, ktora mozna nabyc w serwisach Indesita. Jak chcesz to skontaktuj sie ze mna mailowa i moge Ci wyslac za pobraniem: ola.bakalarczyk@wp.pl
    • budzik11 Re: lodówka!!!! 03.09.12, 13:23
      1. mam wyciorek, który był dołączony do lodówki. Ale nigdy nie potrzebowałam go użyć.
      2. nic nie kładę w szufladach.
    • hela6 Re: lodówka!!!! 03.09.12, 14:59
      Tzw ZIP
      www.diki.pl/picture.php?entryid=53787&wwwpictureid=8017
      czyli zapinka do np. kabli. Można sobie dobrać odpowiedni rozmiar albo użyć pęczek małych.
      Popytaj facetów.
    • sylabina Re: lodówka!!!! 03.09.12, 19:56
      Żyłką od kosy czy podkaszarki do trawy. Za kilka metrów ok. 7 zł w każdym markecie budowlanym. Od kiedy mój tato sprzedał mi ten patent, zawsze mam z pół metra razem z innymi kuchennymi drobiazgami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka