Dodaj do ulubionych

kawa Millicano

30.11.12, 14:29
Proszę o opinie. Jak smakuje - jak parzona czy jak rozpuszczalna. Czy jest warta zainteresowania?
Obserwuj wątek
    • magdzia-5 Re: kawa Millicano 30.11.12, 14:52
      dla mnie smakuje jak rozpuszczalna , z tym wyjątkiem że nie przepadam za rozpuszczalnymi a ta naprawdę mi smakuję, delikatna, dobra w smaku, lepsza niż rozpuszczalne jakie dotąd piłam.
    • alicez Re: kawa Millicano 30.11.12, 15:46
      U mnie konkuruje z kawą z kawiarki. To jednak nie ta moc i aromat, ale kawiarka przegrywa jeśli chodzi o czas przyrządzania i ilość mycia po przyjemności kawopicia wink
    • miesiakk Re: kawa Millicano 30.11.12, 17:57
      dla mnie jak rozpuszczalna, ale całkiem dobra w smaku
    • mim_maior Re: kawa Millicano 30.11.12, 18:35
      Trochę lepsza, niż zwykła rozpuszczalna, ale to ciągle rozpuszczalna...
      • a-dlaczego Re: kawa Millicano 30.11.12, 20:31
        To kawa rozpuszczalna delikatna w smaku, nie gorzka i nie kwaśna. Dobra
    • misiowazona Re: kawa Millicano 30.11.12, 21:10
      Smakuje jak kawa po turecku bez fusów, tylko tak nie pachnie.
      Zainwestować w kawę to chyba się nie da, chyba, że dla celów spekulacyjnychwink Bo inwestycja ma się zwracać, a ta kawa jest na tyle dobra, że o zwracaniu nie ma mowy.
      • alicez Re: kawa Millicano 30.11.12, 21:33
        Ale liro pisze o zainteresowaniu nie zainwestowaniu smile
        • misiowazona Re: kawa Millicano 01.12.12, 11:35
          No faktyczniesmile Zainteresowanie to nie to samo co zainwestowanie. Może być także bezwydatkowe.
    • mudi9 Re: kawa Millicano 09.12.12, 20:33
      Witam,

poszukuję dobrej kawy zarówno na prezent jak i dla siebie,
      tak się zastanawiam nad typowymi jak lavazza czy segafredo ale ostatnio znajomy namawiał mnie na oryginalne kawy
      z kolumbii jak versalles czy VALDEZ ,
      podobno obie wyłącznie ze zbiorów z kolumbii i z jednego typu ziaren ale co najważniejsze tam wypalane i pakowane bez domieszek tańszych arabic czy robusty.

jakie macie swoje typy kaw ,a może ktoś już miał możliwość testowania tych oryginalnych ( versalles czy valdez lub inne) i zaopiniuje ich smak smile

z góry dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka