czekoladowy_amok 07.12.12, 14:02 wysyłacie jeszcze kartki świąteczne tradycyjną pocztą? ja w tym roku postanowiłam wysłać no ale brak mi talentu żeby zrobić coś takiego samej więc chyba kupię gotowe, np takie . a jak jest u was? wysyłacie? robicie same czy kupujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara-a-naiwna Re: kartki świąteczne 09.12.12, 10:36 bardzo rzadko zdarza mi się wysyłac kartki zwykłą pocztą czasami komuś dam; wręczę pocztówkę z życzeniami ps. właśnie sprawdziłam tańsze kartki ręcznie robione są na pakamera.pl Odpowiedz Link
czekoladowy_amok Re: kartki świąteczne 12.12.12, 13:22 ja swoje kupiłam na Artillo i jestem bardzo zadowolona są starannie wykonane, widać, że to drobiazgowa ręczna robótka i wcale dużo nie kosztowały Odpowiedz Link
furtive_kitten Re: kartki świąteczne 09.12.12, 21:51 Wysylam. Drukuje wlasnorecznie zrobione zdjecia w formacie pocztowkowym albo kupuje kartki Unicefu gwoli poprawy samopoczucia. Odpowiedz Link
keepersmaid Re: kartki świąteczne 09.12.12, 21:56 Karti z Unicefu, dokladnie 32 sztuki. Juz wyslane. Odpowiedz Link