Dodaj do ulubionych

Prezent dla męża

21.03.13, 15:28

Niedługo mamy 20 rocznicę ślub i potrzebuję pomysłu na prezent dla męża , może coś doradzicie ? Proszę !
Wszystkie pomysły mile widziane smile
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Prezent dla męża 21.03.13, 15:36
      marysia460 napisała:

>
      > Niedługo mamy 20 rocznicę ślub i potrzebuję pomysłu na prezent dla męża , może
      > coś doradzicie ? Proszę !

Sprzęt do nurkowania, zestaw książek Karlheinza Deschnera i koszulkę reprezentacji Paragwaju.
      smile
      Nie znamy Twojego męża, nie wiemy, co lubi, czym się interesuje, co uznałby za zakup zupełnie bezsensowny i na co nie zechciałby nawet rzucic okiem, może napiszesz coś więcej?
      • anula36 Re: Prezent dla męża 21.03.13, 15:50
        a ja bym jakas fajna wycieczke wykupila i na pare dni wyjechala tylko z mezem.
        • stara-a-naiwna Re: Prezent dla męża 21.03.13, 16:13
          pomysł z wycieczką jest super
          może jakiś rejs? po morzu śródziemnym można kupić dość tanio (np zobacz rejsy.pl)
          albo jakaś fajna agroturystyka w PL, albo Praga na kilka dni

zawsze możesz kupić coś facetowi co lubi:
          - jeśli wędkuje - kołowrotek albo wędkę
          - jeśli fotografuje - obiektyw
          - jeśli zawsze chciał psa może nawet i psa smile
          • stara-a-naiwna Re: Prezent dla męża 21.03.13, 16:15
            aaa... zanim coś kupisz zapytaj kogoś kto się interesuje "tym samym" co warto - żeby było wypasione, zaparło dech w piersiach i naprawdę dobrej jakości

takie prezenty cieszą najbardziej - na które sami sobie nie pozwolimy finansowo
            • anula36 Re: Prezent dla męża 21.03.13, 16:19
              takie prezenty cieszą najbardziej - na które sami sobie nie pozwolimy finansowo

szczera prawdasmile
    • mkaroli Re: Prezent dla męża 21.03.13, 16:19
      skok w tandemie ze spadochronem, ciepłe kapcie, masaż erotyczny, nowy samochód, wycieczka, bilet na wymarzony koncert (mecz itp), ławka w parku, sprzęt do majsterkowaniasmile mój by chciał to wszystkosmile
    • asfo Re: Prezent dla męża 21.03.13, 17:06
      Każdy mąż ma inne upodobania i co innego lubi. Swojemu zwykle kupuję dziwaczne horrory lub seriale na dvd, gry komputerowe, drogi alkohol i lepsze jakościowo koszulki z interesującymi nadrukami (mountain itp.). W przypadku ekstra okazji mogłabym mu kupić więcej tego samego. ;->
      • marysia460 Re: Prezent dla męża 21.03.13, 22:51
        Właśnie o to chodzi, ze nie chcę dać mężowi prezentu tzw. praktycznego typu wędka itp, z praktycznych to ewentualnie samochód smile ale mnie nie stać.
        Chciałabym coś bardziej symbolicznego, w końcu to rocznica a nie urodziny........
        Podoba mi się pomysł z wyjazdem, też o tym myślałam, może macie jakieś pomysły na fajne miejsce ? Tak, żeby nie zbankrutować i tylko na max 4 dni ( brak czasu ).
        • asfo Re: Prezent dla męża 22.03.13, 11:51
          Można pojechać w Góry Sowie. Są tam nieczynne kopalnie, tunele wydrążone przez hitlerowców i Zamek Książ, pod którym także znajdują się owe tunele (chociaż pokazują ich tylko mały kawałek). Tylko że mogą być zamknięte poza sezonem, więc lepiej sprawdzić.
          podroze.gazeta.pl/podroze/1,114158,2568948.html
          Faceci często lubią takie pozostałości z II wojny, szczególnie jak wiążą się z tym jakieś tajemnice, i przy okazji można się przeczołgać po zimnym wilgotnym i brudnym lochu. O ile pamiętam, w jednym z kompleksów można było się załapać na trasę ekstremalną ze wspinaniem się i pływaniem kajakiem.

W tej samej okolicy jest też twierdza na Srebrnej Górze: www.forty.pl/, dojazd samochodem zapewnia wiele emocji tongue_out
        • stara-a-naiwna Re: Prezent dla męża 22.03.13, 21:27
          a w jakim rejonie polski mieszkasz?

ja bardzo polecam Dolny Śląsk - kotlinę kłodzką
          góry są stosunkowo niskie, więc bez specjalnego przygotowania można pochodzić

wpisz w googlach (i pooglądaj zdjęcia) Szczeliniec, Błędne skały, twierdza w Kłodzku, złoty stok, zamek ksiaż, podziemne miasto Osówka, srebrna góra, schronisko pod muflonem...
          noclegów w agroturystyce możecie poszukać w Kłodzku, Polanicy, Dusznikach Zdr. albo Kudowie

ja bardzo lubię Kotlinę Kłodzką (wszystkie te miejsca znam) jeśli się zdecydujesz tam pojechać to mogę Ci podać dalsze - szczegółowe informacje jeśli byś miała jakieś pytania smile

AAA albo do Pragi możecie pojechać - nie licząc drogi (nie wiem skąd jesteście) jest stosunkowo tanio (porównywalnie jak w PL)
    • kamunyak Re: Prezent dla męża 21.03.13, 23:58
      Ja tam mężowi zadnych prezentów z tej okazji nie robię. Jeśli już to raczej sama oczekuję na prezent i niech się cieszy, że tyle z nim wytrzymałam.
      Wyjazd to może dobry pomysł ale czy mąż może wyjechać bez problemu tak z dnia na dzień?
      Poza tym to po 20 latach to chyba znasz męża jak własna kieszeń i naprawdę trudno radzic co twojego męża może zadowolić.
      Bo np. mój to najchętniej wyjechałby na Mazury, lub co najmniej nad jakieś inne jezioro, zaszyte w głębokim lesie, gdzie miałby święty spokój i nikt by mu doopy nie zawracał. Do tego mógłby byc jakieś sympatyczny trunek, np. whiskacz, i byłby szczęśliwy.
      Ale może twój byłby zadowolony jesli zaprosiłabyś go na jakąś smaczną kolację do dobrej knajpy?
      • anula36 Re: Prezent dla męża 22.03.13, 00:16
        co do wyjazdu to zalezy co oboje lubicie-
        1. morze i spacery plaza
        2. mazury i siweze rybki
        3.spa niedaleko domu ale wypasnie
        4. jakas europejska stolica ryanairem
    • ofelia1982 Re: Prezent dla męża 22.03.13, 10:36
      Moim zdaniem na rocznicę (a nie urodziny!) to musi być prezent dla Was objga, a nie tylko dla niego. Przecież to WASZA rocznica. Najlepszy jest pomysł ze wspólnym wyjazdem. A w wersji bardziej oszczędnej - wspólne wyjście do teatru/musical/opera/balet (jak lubi). Albo wspólna sesja zdjęciowa.
      • pinktips Re: Prezent dla męża 22.03.13, 12:08
        witam, ja popieram pomysł na prezent dla Was obojga - bardzo miłą niespodzianką jest zafundowanie sobie masażu ciała w spa - w miłej atmosferze, ciszy, w rękach profesjonalisty, nic tak nie odpręża i relaksuje jak rozmasowanie mięśni na prawie smile całym ciele ..wink)
        • kamunyak Re: Prezent dla męża 22.03.13, 12:22
          zależy co kto lubi. ja osobiscie nie lubie jak ktos obcy dotyka moich mięśni.
          Szczególnie na prawie całym ciele.
          Na pewno nie czułabym sie zrelaksowana i odprężona, przeciwnie nawet.
          I w ogóle to nie rozumiem tego szału na SPA,
          dla miłośników polecam
          • anula36 Re: Prezent dla męża 22.03.13, 13:16
            ja tez nie, juz myslalam ze jakas dziwna jestemsmile
    • misiowazona Re: Prezent dla męża 24.03.13, 13:40
      Ja raz zastosowałam prezent własnego pomysłu z niesamowitym skutkiem; wysłałam do męża telegram o treści :Kocham Cię. Popłakał się z emocji, choć to twardziel jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka