Dodaj do ulubionych

naklejki scienne

18.02.14, 19:35
czy Któras z Was miała do czynienia z naklejkami ściennymi ? widziałam na Allegro mnóstwo takich fajnych naklejek z motywem kawy, i myslałam zeby sobie odmienic troszke kuchnie...tylko czy to ma sens ? Czy jak mi sie znudzi , to naklejka zejdzie mi ze ścianą ?
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: naklejki scienne 18.02.14, 19:44
      W pokojach dzieci mam naklejki, nie pamiętam jakiej firmy, kupione w Castoramie. Wiszą już wiele lat, ostatnio goście dzieci próbowali je odklejać - odklejały się (bez ściany). Nie zostawiają też śladu po kleju. Farby mamy zmywalne chyba silikonowe, nie wiem, jak naklejki zachowywałyby się na innych farbach.
      • jarka63 Re: naklejki scienne 18.02.14, 22:19
        U mnie niektóre naklejki odklejają się ze ścianą, po malowaniu (bez nowej gładzi, rzecz jasna) zostały ślady.
        • misiowazona Re: naklejki scienne 19.02.14, 17:46
          W pracy nakleiłam sobie na ścianie coś taśmą klejącą i zerwałam ją po jakimś czasie wraz z tynkiem. Natomiast takie nalepeczki dziecięce zdejmują się bez kłopotów. Nie wiem jednak, czy to nie zależy jednak od jakości nalepki i jej kleju. Podejrzewam, że im bardziej to podobne do taśmy klejącej, tym gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka