megi-84 03.03.14, 20:56 Ma ktoś? Mam na mysli jakaś bajkową postać. Duża naklejka 1-1,5 m Łatwo się nakleja? Dobrze się trzymaja na scianie? Warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Naklejka na sciane 04.03.14, 12:27 Zależy jaka - mieliśmy piankowego Kubusia Puchatka - ciągle się odklejał, przyklejałam na taką żółtą masę plastyczną, ale i tak się nie trzymało. Foliowe naklejki, na przezroczystej folii, trzymają się doskonale. Nie mam wprawdzie dużych, ale dwa dziecięce pokoje są obklejone naklejkami. U córki np. są takie ptaszki: i o ile pamiętam, to one nawet kleju nie mają (chociaż nie jestem pewna na 100%, bo dawno temu je przyklejałam), trzymają się na zasadzie elektrostatyki. Odpowiedz Link
antytalentka Re: Naklejka na sciane 13.03.14, 18:26 Z tych naklejek, które mamy jestem bardzo zadowolona. I dla jednej i dwa lata później dla drugiej córci zamawiałam na All. u tego samego sprzedawcy. Chciałam Ci go właśnie polecić, ale zobaczyłam po komentarzach, że od dwóch lat niczego nie sprzedaje. Z tego, co pamiętam, miał własną firmę lub ktoś dla niego projektował, bo przeszukałam teraz All. żeby znaleźć takie same naklejki, ale niestety nie było Odpowiedz Link
antytalentka Znalazłam je 15.03.14, 18:35 Jeśli Cię nadal interesują te naklejki, to znalazłam. Gościu ma teraz sklep (a może wtedy też miał? tego nie wiem). Mam dwa zestawy tego typu mietowysklep.pl/pl/p/Naklejki-Farma-WIELKI-ZESTAW-2%2C4-m-kw./5 odpowiednio mniejsze i za odpowiednio mniejsze pieniądze Naklejki trzymają się ponad 4 lata i nic się z nimi nie dzieje. Dobrze się przyklejało, a i nic nie odpada, jak małe raczki nie pomagają Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Naklejka na sciane 15.03.14, 11:51 My mamy kwiaty. Naklejało się bardzo trudno, bo było dużo cienkich elementów, postać bajkowa chyba takich nie będzie miała. Trzyma się jak na razie kilka miesięcy, ale brzegi trzeba co jakiś czas przyklepywać, bo odchodzą. Wygląda świetnie, bardzo dekoracyjne Odpowiedz Link
malowanka06 Re: Naklejka na sciane 15.03.14, 14:24 my mamy z tej firmy pixers.pl/naklejki/do-pokoju-dziewczynki jak narazie nic się nie odkleja, jest ok a naklejanie też bez problemów. Odpowiedz Link
wegatka Re: Naklejka na sciane 18.02.15, 18:40 Naklejki fajnie wyglądają na ścianach, tylko potem jest tragedia z usuwaniem tych ozdóbek, bo schodzą razem ze ścianą, zostawiając paskudne dziury. U nas niestety bez gipsowania się nie obeszło. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Naklejka na sciane 19.02.15, 09:08 Niekoniecznie, zależy od tego, jakie to są naklejki i jak długo są na ścianie. U syna np. mam takie z minimalną ilością kleju, i one schodzą bez śladu, można je dowolnie przenosić. Odpowiedz Link
wegatka Re: Naklejka na sciane 19.02.15, 13:51 No to ja trafiłam na jakieś z bardzo mocnym klejem, bo nawet chwilę po naklejeniu, gdy chciałam oderwać i troszkę przesunąć, to już odrywały farbę ze ściany. Odpowiedz Link
lajlaxx Re: Naklejka na sciane 19.02.15, 17:01 kiedys mialam w pokoju takie naklejki - oj bardzo bardzo dlugo sie trzymaja i ciezko je pozniej zerwac, niektore zeszly nawet z farbą od sciany ;/ Odpowiedz Link
marigold222 Re: Naklejka na sciane 20.02.15, 11:11 dzieci maja na ścianach takie foliowe, które kupiłam kiedyś w biedronce- odklejane i przeklejane po kilka razy wg własnego uznania dzieci trzymają się bez problemu juz 3 lata, ściana nie ucierpiała. Mieliśmy jeden podobny komplet z praktikera- tez nie było z nim kłopotu. Za to fatalnie trzymały sie ścienne naklejki wypukłe, takie bardziej plastikowe z fakturą i tłoczonymi detalami- odpadały ze ścian Odpowiedz Link
raj-ana Re: Naklejka na sciane 20.02.15, 11:23 A te naklejki macie tylko w pokojach dziecięcych czy w innych też? Jak tak to jakie? Bo myślę czy coś sobie na ścianę w sypialni nie strzelić Odpowiedz Link