Dodaj do ulubionych

liposukcja podbrodka ?

02.05.14, 20:26
Czy ktoras ematka miala moze zmniejszenie podbrodka, czy tez liposukcja czy inna metoda ?
Moja siosta ma drugi podbrodek , i to nie jest zalezne od wagi, wazy 60 kilo przy wzroscie 165 cm, wiec normalnie ale ma tzw. druga brode, i wymyslila, ze cos musi zrobic z tym, a konkretnie liposukcje.
Widziala w programie jak robil dr Szczyt.
Czy to jest bezpieczne ?
Moze ktoras ematka ma doswiadczenie ? A moze sa inne metody ?
Sorki za pisanie bez polskich znakow, taka klawiatura smile

Obserwuj wątek
    • marysia460 Re: liposukcja podbrodka ? 02.05.14, 20:45
      Przepraszam, watek mial byc umieszczony na forum ematka smile
      Ale oczywiscie jak ktoras WDPD ma cos na ten temat do powiedzenia/napisania , to bardzo prosze smile
    • kol.3 Re: SPAM 19.01.15, 20:40
      Biorąc pod uwagę ze ostatnio jakaś miss zmarła podczas liposukcji (i nie ona jedna) jest to zabieg mocno niebezpieczny
      • squirk Re: SPAM 19.01.15, 20:48
        kol.3 napisała:

> Biorąc pod uwagę ze ostatnio jakaś miss zmarła podczas liposukcji (i nie ona je
        > dna) jest to zabieg mocno niebezpieczny

No ale przecież nie będzie jedna z drugą ćwiczyć i przechodzić na dietę (co, pomijając skrajne przypadki, zupełnie wystarczy) bo to męczące i nudne.

[x] Tak, są ćwiczenia na podbródek i wysmuklenie twarzy.
      • gazeta_mi_placi Re: SPAM 19.01.15, 21:04
        Lepiej umrzeć z jednym podbródkiem niż dwoma czy nawet trzema bo i takie Panie miewają sad
        • squirk Re: SPAM 19.01.15, 21:13
          gazeta_mi_placi napisała:

> Lepiej umrzeć z jednym podbródkiem niż dwoma czy nawet trzema bo i takie Panie
          > miewają sad

Tak, to mocny kandydat na najbardziej durną, żenującą rzecz jaką kiedykolwiek czytałam.
          Nie wiem, co masz w głowie, ale obstawiam tunel powietrzny.
          Jasne, co tam rodzina, przyjaciele, plany na przyszłość - kawałek ciała ważniejszy.
          Ludzie z poważniejszymi problemami nie ryzykują pójścia pod nóż, zwłaszcza będąc w grupie ryzyka, żeby nie zostawiać bliskich i jeszcze coś przeżyć.
          No ale komu ja to próbuję wyjaśniać.
          • aankaa Re: SPAM 19.01.15, 23:22
            squirk - a może gazecie nie ten emotikon się dołączył ? smile
            • squirk Re: SPAM 19.01.15, 23:37
              aankaa napisała:

> squirk - a może gazecie nie ten emotikon się dołączył ? smile

Gazeta trolluje od lat, może inni mają złudzenia, ja nie.
              Jeśli ktoś nie kontroluje tego, co i jak przekazuje, to też nie mój problem.
              smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka