budzik11 17.01.15, 20:02 Poznałam jakiś czas temu u fryzjera, gdzie włączony był tv z DDTVN www.facebook.com/ChujowaPaniDomu?fref=ts Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: ChPD znacie? 17.01.15, 20:16 W sumie znam o tyle, że codziennie widuję w lustrze Odpowiedz Link
squirk Re: ChPD znacie? 17.01.15, 20:35 budzik11 napisała: > Poznałam jakiś czas temu u fryzjera, gdzie włączony był tv z DDTVN www.facebook.com/ChujowaPaniDomu?fref=ts Znam od dawna, widzę, że nawet w ulubionych mam Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: ChPD znacie? 18.01.15, 10:36 Nie znam i znać nie chcę/nazwa mi się nie podoba-bo co się może podobać w okresleniu ch......?/ Odpowiedz Link
sigrid.storrada Re: ChPD znacie? 18.01.15, 00:58 Znam, ale jakoś mnie nie przekonuje. Nie jestem pedantką, ale tu jest dla mnie za duży odchył w drugą stronę ;P Odpowiedz Link
autumna Re: ChPD znacie? 18.01.15, 11:04 Nie znałam, nie podoba mi się. Nie lubię schamienia języka polskiego. W "Seksmisji" pada jeden wulgaryzm na cały film - i to dla mnie jest użycie mistrzowskie. Natomiast opieranie całego dowcipu na bluzgu mnie razi. Sporo jest blogów pisanych na zasadzie "a jak w każdym zdaniu rzucę k..wą, to będzie oryginalnie i ironicznie". Można mieć naprawdę dobre pomysły i ostre pióro, dowcipne, sarkastyczne, bez takiego słownictwa. Odpowiedz Link
pamana Re: ChPD znacie? 18.01.15, 11:30 Znam i czasami mnie śmieszy, ale nazwa mi się nie podoba, jest zwyczajnie wulgarna i brzydka. Uważam podobnie jak autumna i dziwie się, że twórczyni nie stać było na bardziej oryginalną nazwę bo dziewczyna ma rękę do pisania. Chętnie bym zakupiła kubeczek czy koszulkę, ale nie z ch.. w nazwie. Odpowiedz Link
misiowazona Re: ChPD znacie? 18.01.15, 15:05 Mnie też się nie podoba to epatowanie ch... Bluzki z takim napisem nigdy w życiu bym na siebie nie włożyła. Zawsze staram się znać znaczenie napisów w obcym języku na odzieży, którą noszę, bo w jakimś sensie zgadzam się z tym, co jest tam napisane. A przyzwolenia na taki język nie dam. Szczeniactwo i buractwo. Odpowiedz Link
squirk Re: ChPD znacie? 18.01.15, 15:17 misiowazona napisała: > Mnie też się nie podoba to epatowanie ch... Bluzki z takim napisem nigdy w życi > u bym na siebie nie włożyła. O, są już gorsze, gimbaza z dumą nosi koszulki sugerujące, że się puszcza, Hitler był fajny itp. Im tępsza, żałośniejsza istotka tym więcej krzyku "zauważcie mnie wreszcie". Jak się nie ma w głowie to się głupio szaleje z zewnętrzem. Odpowiedz Link
squirk Re: ChPD znacie? 18.01.15, 15:14 pamana napisała: > Znam i czasami mnie śmieszy, ale nazwa mi się nie podoba, jest zwyczajnie wulg > arna i brzydka. Nazwa wyjątkowo niefortunna, fakt. Nawet mi się nie chce zastanawiać czy to przez zwalczane "siłowo" kompleksy czy desperacką próbę zaistnienia w świecie, w którym sprzeda się to, co żenujące, chamskie, silikonowe itp. Niemniej treść lubię (zwykle), problemy osobiste autora mnie nie interesują. Odpowiedz Link
anu_anu Re: ChPD znacie? 18.01.15, 17:05 Nazwa mnie razi, BARDZO razi. Staram się nie mieć nic wspólnego ze stronami, które się podobnie nazywają, nie widzę innego sposobu protestu przeciwko wulgarności w dowolnej postaci. Odpowiedz Link
budzik11 Re: ChPD znacie? 18.01.15, 17:45 Mnie też nazwa się nie podoba, ale nie skupiam się na niej. I tak jest dla mnie dużo fajniejsza (tytułowa pani domu) niż tragiczna Perfekcyjna PP. To już wolę tę ch...ą. Odpowiedz Link