raduchowa 31.03.16, 18:33 Czy macie doświadczenia z relingami? Jaki wybrać - Ikea, Leroy Merlin czy inne? Teraz LM ma ciekawy zestaw w ofercie, ale sam drążek wydaje się bardzo cienki. Pytanie jaki kupić, żeby się nie wyginał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baas1 Re: Reling kuchenny 02.04.16, 00:15 Nie spotkałam się z relingiem, który się wygina. Chyba nie będziesz wieszać na nim wiader z wodą. Wybierz taki, który się podoba. Z Ikeą jest taki problem, że relingi (przynajmniej te, które widziałam), mają widoczne śruby mocujące i są czasami trochę krzywe-mój przypadek. Odpowiedz Link
raduchowa Re: Reling kuchenny 02.04.16, 11:19 Dzięki za odpowiedź. No właśnie ten zestaw z LM ma dobrą cenę, ale niektórzy piszą, że jakość szwankuje (cienki drążek) www.leroymerlin.pl/meble-kuchenne/wyposazenie-mebli-kuchennych/relingi-i-akcesoria/zestaw-relingow-chrom-metlex,p162233,l658.html Odpowiedz Link
baas1 Re: Reling kuchenny 03.04.16, 22:21 Nie wiem, czy nie nabyłaś w tzw. międzyczasie, ale rzeczywiście jak popatrzyłam na to, co w linku, to trochę nieciekawie te opinie wyglądają. Jakieś plastikowe uchwyty, przyprawy, które trochę pochyło wiszą, itd. Jak to jest taki duży zestaw za 49,90 to chyba jakość nie za bardzo. Wydasz 50 zł i będziesz niezadowolona, więc może dołożyć i kupić coś porządniejszego. Ale w goglach wyczaiłam, że ten sam zestaw był w Biedronce w 2012 chyba roku za 49,99 - więc 9 groszy do przodu jesteś Odpowiedz Link