ewa_2009 22.08.16, 21:37 Gdzie szukać małego plecaczka odpowiedniego do zabrania kilku rzeczy na kijki czy na przejażdżkę rowerową? Najlepiej z taką "antypotną" siatką. Małe plecaki, znalezione na Allegro były na jedno ramię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirk Re: Plecaczek 22.08.16, 22:42 Firma Mountain Warehouse, mają sklepy online i oddziały w Polsce. Polecam, mamy stamtąd furę rzeczy (w tym małe plecaczki właśnie), wszystkie wysokiej jakości. www.mountainwarehouse.com/travel/backpacks/mini-backpacks/ Odpowiedz Link
kaga9 Re: Plecaczek 22.08.16, 22:47 Małe plecaczki są w Decathlonie. Mój nie ma siatki, ale może inne tak? Odpowiedz Link
furtive_kitten Re: Plecaczek 22.08.16, 23:25 Tez kupuje plecaczki/torby w Decathlonie, szczegolnie te, ktore da sie zwinac do rozmiaru srednio dorodnego ziemniaka Jest duzy wybor, rozne marki i rozna jakosc. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Plecaczek 23.08.16, 08:46 Ja kupiłam fantastyczny plecaczek w stacjonarnym sklepie z torebkami. Wprawdzie bez siatki, ale z tkaniny gnieciuchowatej, więc nie przylega za bardzo. Niestety, sklep się już wyprowadził i nie pamiętam jego firmy. Ale możesz sama zrobić sobie coś bardzo prostego - taki klasyczny worek na kapcie, ściągany sznurkiem. Wystarczy przyszyć dwa przeciwległe miejsca sznurka do dolnych rogów worka i już masz szelki. No i pusty nie zajmuje miejsca, można nosić zwinięty nawet w kieszeni. A jak ma być antypotny, to można go uszyć z dziurkowanego materiału. Odpowiedz Link
linn_linn Re: Plecaczek 23.08.16, 09:24 Np. taki creaturra.blogspot.it/2015/06/diy-czyli-zrob-sobie-plecak-ze-sznurkiem.html Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Plecaczek 23.08.16, 09:41 O, właśnie. O coś takiego mi chodziło, dobrze to jest zilustrowane. Odpowiedz Link
ookaa Re: Plecaczek 23.08.16, 09:36 Używam najmniejszego i najtańszego (kilkanaście zł) plecaka z Decathlona (Abeona NEWFEEL). Chodzę/jeżdżę z nim prawie codziennie już z półtora roku, a on ciągle jak nowy. Zaskakująca jakość jak na tę cenę. Felerem jest to, że ma tylko jedną kieszeń zewnętrzną, a w środku żadnej przegródki. No i siatki nie ma. No ale za tę cenę nie ma co narzekać. Odpowiedz Link