07.10.17, 09:50
Czy mogłabym zamieścić na forum prośbę o głosowanie w konkursie Empiku na moja szkolną bibliotekę? Mamy szansę na wygranie 1000 książek. Zaangażowało się już mnóstwo osób ale jesteśmy małą szkołą w małej miejscowości i każdy głos się liczy. Jeśli uzyskam zgodę, to podam link do głosowania
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Konkurs 07.10.17, 20:57
      Pewnie, dawajsmile
    • edorota2 Re: Konkurs 07.10.17, 21:10
      Zwracam się z ogromną prośbą. Nasz szkoła bierze udział w konkursie Empiku. Do wygrania 1000 książek do naszej biblioteki. Trzeba wejść na
      www.empik.com/biblioteki/zaglosuj?elementId=13551
      , to bezpośredni link do naszej szkoły (szkoła Grądy Woniecko i okładka "O dwóch takich, co ukradli Księżyc”) . Aby móc zagłosować, trzeba założyć konto na Empiku. sad To trochę zachodu jest ale nie trzeba żadnych danych typu telefon, podawać, tylko e-mail Raz zakładamy, a później już tylko codziennie do 22 października głosujemy!!! Wygrywa pięć szkół, na razie utrzymujemy się w tej piątce, mamy więc szansę. Każdy głos na wagę książki !
      Dziękuję
      • kaga9 Re: Konkurs 07.10.17, 21:54
        Zrobionesmile Powodzenia!
        • anula36 Re: Konkurs 09.10.17, 08:58
          te glosuje, bo i tak mam konto na empiku
          • edorota2 Re: Konkurs 09.10.17, 13:45
            Dziękuję serdecznie smile
    • drzewkopomaranczowe Re: Konkurs 11.10.17, 10:20
      dodałam głos, choć widzę ze chyba można głosować codziennie
      • anula36 Re: Konkurs 11.10.17, 10:29
        tak, codziennie do 22.10.
    • edorota2 Re: Konkurs 14.10.17, 14:53
      Dziękuję Wam bardzo, bardzo smile Jeszcze tydzień mojego stresu, postawiłam sobie za punkt honoru, że wygramy te książki dla dzieci. Zaangażowało się mnóstwo osób, uczniów byłych i obecnych, rodziców, rodzin, znajomych i nieznajomych. Ale łatwo nie jest. Nie poddajemy się jednak smile
      • chynia Re: Konkurs 20.10.17, 22:05
        Głosuję codziennie ,ale od wczoraj spadliście o jedno miejsce.Żal by było przegrać w ostatnim dniu.
        .
        • anula36 Re: Konkurs 20.10.17, 22:59
          dlatego konieczna mobilizacja!
          • kaga9 Re: Konkurs 22.10.17, 10:39
            Zagłosowalam po raz ostatni. Na razie jest drugie miejsce, ale różnice są niewielkie. Edorota2, trzymam kciuki smile
            • anula36 Re: Konkurs 22.10.17, 13:36
              ja tez, chyba wystarczy byc w pierwszej piatce.
    • edorota2 Re: Konkurs 22.10.17, 16:10
      Dziękuję Wam wszystkim. Jesteśmy na 5 miejscu (godz.16:07) , ale niezależnie od tego, co się wydarzy do północy, dziękuję Wam serdecznie, również za to , że nie zostałam skrytykowana i mój post nie został usunięty, tak jak na emamie sad
      • anula36 Re: Konkurs 23.10.17, 23:05
        napisz czy wygraliscie, zebym mogla puscic kciukismile
        • kaga9 Re: Konkurs 24.10.17, 15:38
          Wczoraj czytałam na stronie organizatora, że wyniki oglosza 26.10., ale może uczestnicy wiedzą ciut wcześniej? Edorota, czekamy z niecierpliwościąsmile
    • edorota2 Re: Konkurs 24.10.17, 16:15
      Wyniki w czwartek, osiwieję ze stresu, bo co prawda, skończyliśmy na 5 miejscu, ale nie wiem czy wszystkie głosy zaliczą, bo niektórzy głosujący zaangażowali się chyba mooocno. Inna sprawa, że inne szkoły też pędziły jak szalone. Czekamy więc.
    • edorota2 Re: Konkurs 26.10.17, 19:28
      Niestety, nie udało się sad Ale i tak jeszcze raz dziękuję tym, którzy zaangażowali się i chcieli nam pomóc. Trudno, przynajmniej cieszą się inne dzieci.
      • kaga9 Re: Konkurs 26.10.17, 19:39
        Ale jak to?... Nosz @#$£€¥*§&!!! Grrrr. Za rok spróbujemy znowu!
        • edorota2 Re: Konkurs 26.10.17, 20:19
          Dziewczyny, jesteście wspaniałe! smile
          • anula36 Re: Konkurs 26.10.17, 22:08
            a nie mysleliscie zeby zamiast kombinowac z tym Empikiem, ktorego ja osobiscie jakos malo lubie, zalozyc jakas strone typu zrzuta.pl i rozpropagowac? niechby kazdy glosujacy w tym konkursie na Was dolozyc chocby i piataka ( ja np bardzo chetnie) niecby 25o osob x 5 zl jedna ksiazka srednio 25 zl i juz 50 ksiazek w bibliotece nowych jestsmile
            I zeby nie bylo,ze to malo powazny cel- kiedys widzialam ze ktos tam sobie zbieral bo chcial tam jechac gdzies do Patagonii takie mial marzenie, to ja wole wspomoc dzieciaki w Grądach niz wielbiciela Patagonii, serio.
            • edorota2 Re: Konkurs 26.10.17, 22:38
              Wiesz, ze nie pomyślałam o tym. Ten Empik to mi tak "podszedł" bo mieliśmy gotowe zdjęcie z takiego ogólnopolskiego projektu "Okładki, jakże żywe", gdzie zdobyliśmy wyróżnienie. Ale jak już głosowanie zaczęło się rozkręcać to nadzieje zaczęły rosnąc. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło smile Kilka zupełnie obcych osób zaoferowało przejrzenie półek z książkami, z których ich dzieci wyrosły smile Myślę więc, że kilka półek zapełnimy smile
              • anula36 Re: Konkurs 26.10.17, 22:45
                jakbyscie rozkrecali jeszcze jakas akcje pro ksiazkowa, daj znac, nawet na maila anula36@gazeta.pl, chetnie rozpropaguje, czy sie dorzuce, dzieci nie mam wiec nie mam co przegladac,niestety.
                • edorota2 Re: Konkurs 27.10.17, 14:17
                  Dziękuję, będę pamiętała. Jak już się wygrzebię z dołka to pewnie coś wymyślę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka