mkaroli 21.01.08, 10:58 dzisiaj jest Dzień Babci. Dla naszych Babć najważniejszy dzień w roku. Ja planuję dla Babci pięknego kwiatka w doniczce (żeby Babcia dłużej sie cieszyła)i ciasto. A wy co kupujecie z okazji tego Dnia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikita10 Re: Dzień Babci 21.01.08, 11:41 Dla jednej babci - bombonierka, szampon i capuccino (kwiatka w doniczce dostała tydzień temu na urodziny - polecam azalię, pięknie rozkwitła), dla drugiej dobre witaminy przy wypadających włosach (babcia bardzo ostatnio na to rozpaczała). Dla babć dziecka naszego czyli naszych mam po kalendarzu biurkowym ze zdjęciami wnuczka. Odpowiedz Link
johana19 Re: Dzień Babci 21.01.08, 13:44 Nasze (moje i męża) babcie i nasi dziadkowie nie mieszkają w naszym mieście dlatego też ograniczamy się do wysyłania kartek i wykonania telefonu z życzeniami. Natomiast teściowie dostaną od wnuczki (naszej 3-letniej córki) ramkę dużą z jej zdjęciem z tegorocznego balu karnawałowego (mieszkają w tym samym mieście), a moim rodzicom wysyłamy fotoksiążkę ze zdjęciami Leny. Do tego każde dostanie laurkę wykonaną w żłobku. --- Asia mama LENY (27-01-2005) Odpowiedz Link